Garderoba masculină a vacanței de iarnă – EGO Men`s Fashion Concept

academia barbatilor

, Fashion

Întrucât sfârşitul anului este aproape, am pregătit o selecţie de articole EGO Men`s Fashion Concept care nu pot lipsi din garderoba de vacanţă a unui bărbat stilat, în momentul împachetării pentru vacanţa de Crăciun. 

Cu toţii ne dorim Sărbători de iarnă cu ninsori bogate şi temperaturi scăzute, iar pentru ca disconfortul termic să nu fie un obstacol în calea bunei dispoziţii, garderoba masculină trebuie să conţină câteva modele de pulovere călduroase din lână sau caşmir, precum şi una din paltoanele şi jachetele ARTICO.

palton-artico-magazin-ego-men-s-fashion-concept

Colecţiile Artico disponibile exclusiv la EGO Men`s Fashion Concept se adresează oricărei vârste, sunt surprinzătoare, pline de stil şi deosebit de lejere datorită materialelor din care sunt confecţionate: piele moale de oaie, merino şi  baby merino,  în combinaţie cu piele.

bocanci-fratelli-borgioli-magazin-ego-men-s-fashion-concept

În  ton cu atmosfera de Crăciun, blazerele sau sacourile de catifea reprezintă un must-have al petrecerilor din această iarnă, reuşind să introducă în mod subtil culoarea în vestimentaţia formală. Acelor bărbaţi care aleg să poarte un sacou sau o vestă din catifea, le este recomandată completarea ţinutei cu piese vestimentare cât mai simple, texturi neutre, nuanţe unitare.

cardigan-brian-dales-magazin-ego-men-s-fashion-concept

În topul pantofilor de sezon se remarcă bocancii cu talpă groasă şi pantofii festivi precum cei din lac sau mocasinii din catifea.

pantofi-fratelli-magazin-ego-men-s-fashion-concept

Brandul Fratelli Borgioli propune bocancii  inspiraţi din stilul Oxford, cu inserţii de piele colorată de ponei sau pâslă.  Aceştia pot fi introduşi într-o ţinută casual, alături de texturi groase precum denimul, flanelul sau tweed-ul.

portofel-silvano-biagini-magazin-ego-men-s-fashion-concept

Pantofii tip mocasin din catifea semnaţi de designerul Alberto Moretti sau pantofii din lac Carlo Pignatelli completează cu success un costum de seară, un black-ţie simplu, sau pot fi introduşi într-o ţinută casual, alături de o pereche de jeanşi, un tricou şi un sacou negru, stil adoptat uneori de Ryan Gosling în apariţiile sale publice.

palarie-barbisio-1095-magazin-ego-men-s-fashion-concept

papion- duchamp-magazin-ego-men-s-fashion-concept

Accesoriile au puterea de a transforma orice ţinută într-o reuşită vestimentară, uşor de remarcat în mulţime.  Cureaua, fie ea subţire sau masivă, din piele lăcuită sau cu aspect vintage, cu aplicaţii metalice sau accente de culoare,  este cel mai purtat accesoriu masculin. Curelele Nanni, disponibile din acest sezon în magazinele EGO aduc un accent stylish oricărei ţinute casual sau smart-casual din garderoba de iarnă a unui gentleman, pe când cele Carlo Pignatelli desăvârşesc ţinuta elegantă de petrecere.

jeans-richard-j-brownmagazin-ego-men-s-fashion-concept

Pentru că sfârşitul lunii decembrie este o perioadă a bunei dispoziţii, marcată de petreceri şi voie bună, e timpul să uităm de atitudinea rigidă, asociată ţinutelor formale tradiţionale. Papioanele în nuanţe tari de la Duchamp sau pin-urile colorate precum cel din blăniţă de vulpe sunt elemente surpriză pentru vestimentatiile sfârşitului de an.