Ghete ECCO Whistler – pentru orice aventură urbană sau în mijlocul naturii

academia barbatilor

, Fashion

Special create pentru bărbații interesați de modă și stil, care își doresc încălțăminte în tendințe, dar totodată performanță și confortabilă, ghetele ECCO Whistler sunt alegerile perfecte pentru sezonul rece 2015!

Inspirate din peisajul naturii sălbatice, dar potrivite și pentru aventuri urbane, ghetele ECCO Whistler pentru bărbați ating nivelul maxim de funcționalitate: pielea oleita accentuează aspectul natural al pielii, membrană impermeabilă Gore-tex lasă piciorul să respire, asigurând un mediu uscat în interiorul ghetelor, iar talpa cu tehnologie RECEPTOR® este flexibilă, aderență și oferă suport la fiecare pas.

ghete-ecco-whistler-urban-natura-5

“ECCO Whistler sunt perfecte pentru clienții care își doresc încălțăminte modernă pentru sezonul rece, dar care să le și ofere confort maxim și calitate impecabilă”, spune Rikke Drøhse, Jr. Product Manager ECCO.

ghete-ecco-whistler-urban-natura-4

Disponibile în culori de maro și negru, noile ghete ECCO pot fi purtate de dimineață până seară, fiind create special pentru plimbări lungi pe orice fel de teren. Fie că te aventurezi în drumeții la munte, fie că te deplasezi prin oraș, picioarele tale vor fi la adăpost de frig și umezeală.

ghete-ecco-whistler-urban-natura-3

Cu noile ghete ECCO în picioare, impermeabile și confortabile, vei fi pregătit pentru orice aventură urbană sau în mijlocul naturii!

ghete-ecco-whistler-urban-natura-6Ghetele ECCO Whistler pentru bărbați sunt disponibile în magazinele ECCO din București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara, Brașov și Sibiu, precum și în magazinul online www.ecco-shoes.ro.