Grădina ta ca o vacanță pregătită de El Jardin de Daniel

academia barbatilor

De la lucrări săptămânale de întreținere a grădinii, până la concepte inovatoare care dau viață spațiilor verzi, serviciile complete de amenajare peisagistică oferite de El Jardin de Daniel îți vor depăși așteptările.

Proiectarea oricărei grădini pornește de la nevoile și dorințele clienților, stilul de viață și hobby-urile lor, pentru ca spațiul verde din jurul casei să devină locul preferat de relaxare, ușor de întreținut și care să armonizeze perfect cu arhitectura locuinței.

Spațiile verzi amenajate de El Jardin de Daniel exploatează în mod ideal potențialul oricărei locuințe, complex rezidențial sau spațiu comercial. Oazele de verdeață realizate pentru clădirile de birouri oferă un mediu de lucru productiv și impresionează plăcut partenerii și vizitatorii.

Menținerea grădinii frumoase și sănătoase pe tot parcursul anului este obiectivul principal al serviciului lor de întreținere peisagistică, de aceea oferă o gamă completă de proceduri pentru îngrijirea gazonului, copacilor, arbuștilor și florilor sezoniere sau perene.

Misiunea lor este de a face mediul înconjurător mai frumos și lucrează cu pasiune și respect pentru natură!

Serviciile El Jardin de Daniel sunt: