Grena – culoarea sezonului în ţinutele masculine

academia barbatilor

Pentru unii dintre noi zilele libere continuă. Deși am trecut peste aglomerația sărbătorilor de iarnă, zilele libere sunt încă înscrise în calendar. Așadar, e un moment prielnic în care să evadăm în locuri frumoase, stațiuni montane sau destinații exotice. Toate au un numitor comun: în acest sezon se poartă grena, o culoare puternică și masculină.

Poți să o numești așa cum îți dorești: grena, roșu închis, vișină putredă, granat, cert e că vorbim despre aceeași culoare vie și impunătoare, masculină. Pentru că iarna predomină culorile neutre (gri, negru, maro, bleumarin), poți să faci loc în garderoba ta hainelor grena sau unui accesoriu special în această culoare. Poți să alegi o brățara din piele, un fular din lână sau o eșarfă din mătase, o pereche de pantofi din piele întoarsă sau o curea din material textil. Oricare ar fi alegerea important e să fie grena.

grena-culoarea-anului-2016-tendinte-barbati-2

Și pentru că încă suntem în perioada vacanțelor de iarnă, optează pentru o geacă grena de schi sau o căciulă. Vei vedea cât de bine îți încadrează ținuta per ansamblu. Deși este puternică, grena este o culoare versatilă, ce se potrivește pentru orice piesă din garderobă.

Pentru că suntem în plină iarnă, poți să începi prin a purta tricotaje din lână grena, cum ar fi un cardigan sau o vestă împletită în V. Le poți asorta ținutelor de la job toată iarna și chiar în zilele reci de primăvară, alături de o cămașă albă sau roz / bleu pal pentru un contrast puternic vizual.

grena-culoarea-anului-2016-tendinte-barbati-3

Pentru un look casual alege o pereche de pantaloni grena și pantofi din piele întoarsă. Poți să duci pasiunea pentru grena chiar mai departe: cumpără un costum grena și poartă-l la petreceri și evenimente private, niciodată la job.

grena-culoarea-anului-2016-tendinte-barbati-4

Iar cel mai ușor mod în care poți introduce grena în ținutele tale e folosind accesorii. Un costum bleumarin e bine pus în valoare de o cravată sau o batistă grena. La fel în cazul costumelor gri și negru. Pentru o ținută informală poți să alegi, în egală măsură, un fular, o eșarfă sau o pereche de mănuși din piele grena; ele vor fi un accent de culoare pentru ținuta ta.

Piese vestimentare de acest tip puteţi găsi în magazinul online don-men.com