Greșeli de stil flagrante în ținutele masculine, identificate de femei

academia barbatilor

Greșelile de stil sunt aspecte care ridiculizează și afectează stima de sine a unui bărbat, mai ales atunci când acestea sunt atent observate de către sexul frumos. Iar pentru că femeile sunt foarte atente la detalii, există câteva situații vestimentare la care noi, bărbații, trebuie să fim foarte atenți pentru a nu intra în vizorul lor critic. Iată care sunt cele câteva piese din garderoba masculină pe care femeile le consideră greșeli de stil flagrante.

Șortul din denim

În anotimpul cald, tot mai mulți bărbați aleg șortul din denim pentru ținutele casual, datorită confortului acestora. Însă aspectul lor este considerat de către femei dizgrațios. Sfatul nostru este să îi înlocuiești cu un șort chino sau alte tipuri de șorturi în tendițe.

greșeli de stil
Sursa foto: Pinterest

Baggy Jeans

Jeanșii baggy amintesc de moda anilor ’90. A trecut ceva timp de atunci, iar acest model a fost de mult timp înlocuit de modele slim fit sau straight leg. Renunță la jeanșii largi, băiețești, în favoarea celor clasici, masculini!

greșeli de stil
Sursa foto: Pinterest

Pălăriile Fedora

Nu mai suntem în 1935! Iar pălăriile Fedora au cam ieșit din tendințe. Mai mult decât atât, purtând o astfel de pălărie va părea că te-ai străduit prea mult să obții o ținută elegantă…și nici măcar nu ai reușit. Lasă capul descoperit, e mult mai sexy!

greșeli de stil
Sursa foto: Pinterest

Ochelarii falși

Mulți bărbați poartă ochelari fără dioptrii doar pentru că au senzația că le oferă un look rafinat. Nici vorbă! Dacă porți ochelari din sticlă simplă doar pentru a impresiona, află că fetele își vor da seama și li se va părea ridicol. Fie porți ochelari pentru că ai nevoie, fie nu porți deloc și te bucuri că încă ai vederea ageră.

greșeli de stil
Sursa foto: Pinterest

Șosete cu sandale

Șosete, mai ales șosete albe, și sandale în aceeași ecuație reprezintă unul dintre păcatele capitale ale stilului masculin. Mai bine poartă o pereche de sneakerși albi fără șosete!

greșeli de stil
Sursa foto: Pinterest

Pantalonii pensați

Deși în tendințele actuale, pantalonii și-au croit din nou drum, totuși nu se potrivesc oricărui bărbat. Dacă nu ești recunoscut pentru un stil fashion-forward, mai bine te limitezi la opțiunile clasice. Pantalonii cu pense nu sunt iubiți de femei pentru că arată total nepotrivit pe un bărtbat obișnuit. Alege o pereche de chinos în locul lor! Aceștia sunt o variantă de stil sigură.

greșeli de stil
Sursa foto: Pinterest