H & M Colecţia Eco Primăvară-Vară 2012 pentru bărbaţi

academia barbatilor

Problemele de mediu la nivel mondial au devenit o parte a vieţii noastre de zi cu zi, motiv pentru care şi marile branduri internaţionale se implică în numeroase campanii de reducere a efectelor negative ale fenomenului menţionat.

Astfel, H & M a reacţionat la aceste aspecte, noua colecţie eco primăvara / vara 2012 pentru bărbaţi având ca şi obiective – o modă durabilă, implicarea în sprijinirea comunităţilor locale sau utilizarea de materiale “verzi” pentru a reduce impactul asupra mediului. Un proiect nobil desigur, adoptat în trecut doar doar de branduri mai mici.

În ceea ce priveşte colecţia în sine, aceasta are câteva caracteristici definitori, cum ar fi nuanţele proaspete în ceea ce priveşte stofele, tricouri tip casual, care stau alături de cele tip polo.

Aspectul este gen “Vacanţă în Panama”, iar modelele sunt decorate cu câteva accesorii şi ochelari de soare carapace de broască ţestoasă pentru a accentua îmbrăcămintea. Întâlnim, astfel, sacouri gri combinate cu alb, nuanţe perfecte pentru primăvara / vara care sunt destul de aproape de noi, ăsându-ne să fim de asemenea, foarte versatili.

În ceea ce priveşte preţurile, H & M au arătat că oferi modă eco durabilă la un preţ redus, fără a face rabat de la simţul estetic, iar noi credem că au pariat pe cartea câştigătoare ;).