(P) Top 10 hit-uri ale verii care vor suna tare în boxe cu Pringles și Deezer

academia barbatilor

Muzica bună și gustările delicioase sunt ingredientele cheie pentru distracția de vară. Vestea bună este că Pringles ți le oferă acum pe amândouă. Cumpără 3 cutii promoționale de Pringles Deezer și timp de 4 luni te bucuri de acces gratuit la Deezer Premium, cel mai personalizat serviciu de muzică din lume.

Peste 43 de milioane de piese pot fi ascultate și descărcate din aplicația Deezer, iar noi am ales 10 hit-uri ale verii care îți vor alimenta distracția.

pringles deezer campaign

Am ales 10 hit-uri ale verii din cele peste 53 milioane de melodii disponibile în Deezer Premium

Trebuie să recunoști: fiecare vară are o coloană sonoră. Există cel puțin un hit care te însoțește în vacanță, la terasă, la piscină, dar și în căști, la sală. Ți se întâmplă să auzi același ton de apel la toată gașca de prieteni? Ei, bine, acela este hit-ul verii, imposibil de ignorat și care îți condimentează cele mai tari amintiri de vacanță. De exemplu, te poți gândi la o amintire de vara trecută care să nu fi fost deloc legată de celebrul ”Despacito”?

Descoperă aici 10 melodii din playlist-ul nostru Deezer Premium, obținut prin introducerea a 3 coduri promoționale Pringles și alege propriul hit al verii.

1. Drake – In My Feelings

Descarcă din Deezer AICI.

2. Cardi B, Bad Bunny, J. Balvin – I Like It

Descarcă din Deezer, AICI.

3. Sean Paul, David Guetta – Mad Love ft. Becky G

Descarcă din Deezer AICI.

4. Shakira & Maluma – Clandestino

Descarcă din Deezer AICI.

5. Maluma – El Préstamo

Descarcă din Deezer AICI.

6. Brianna – Lost in Istanbul

Descarcă din Deezer AICI.

7. Becky G, Natti Natasha – Sin Pijama

Descarcă din Deezer AICI.

 8. Ina Wroldsen – Strongest

Descarcă din Deezer AICI.

9. Maroon 5 – Girls Like You ft. Cardi B

Descarcă din Deezer AICI.

10. APES**T – The Carters

Descarcă din Deezer AICI.

Cu Deezer Premium, poți crea playlist-uri şi descărca melodiile preferate pentru a le asculta chiar şi atunci când nu ai o conexiune de internet activă. Pofta de distracție îți va fi alimentată de calitatea sunetului și varietatea de melodii disponibile în playlist-urile Deezer. Fără limite, de pe orice device.

4 pași simpli pentru 4 luni de acces gratuit în Deezer Premium

  1. Cumpără oricare 3 cutii de Pringles cu etichetă promoțională Deezer
  2. Click AICI și introdu cele 3 coduri promoționale. Codurile care îți oferă 4 luni de acces gratuit la muzica preferată sunt alcătuite dintr-o literă urmată de 18 cifre și pot fi găsite pe baza metalică a cutiilor de Pringles
  3. După validarea instantanee a codurilor, pe ecran se va afișa un cod Deezer și vei fi direcționat către formularul de creare a unui cont gratuit pe deezer.com
  4. Validează codul Deezer, iar contul tău va fi creditat cu abonamentul Deezer Premium, de care te poți bucura GRATUIT timp de 4 luni.

*Pentru configurarea contului Deezer, ți se va solicita să furnizezi datele unui card de debit sau de credit valid. Stai fără griji, nu vei fi taxat la revendicarea celor 4 luni de abonament Deezer Premium+. Cu toate acestea, trebuie să anulezi abonamentul înainte de sfârșitul perioadei de 4 luni, pentru a evita să ți se perceapă tariful abonamentului lunar (9,99 € pe lună).

*Promoția este valabilă până pe 28 februarie 2019.

Sunetul Pringles ”crunch” vine cu aromele preferate

Îți plac gusturile puternice sau preferi aroma inconfundabilă a chips-urilor Pringles Original? Descoperă mai jos sortimentele Pringles pe care poți găsi codurile Deezer.

  • Pringles Original
  • Pringles Sour Cream & Onion
  • Pringles Paprika
  • Pringles Hot & Spicy
pringles deezer arome

Sortimentele Pringles participante la campania promoțională Deezer
Sursa foto: PR

Cumpără 3 cutii promoționale cu aromele preferate pentru a revendica un abonament gratuit pe 4 luni la serviciul Deezer Premium.

PLAY!