Hugo Boss Sport şi Formula 1

academia barbatilor

Cunoscutul brand de parfumuri HUGO BOSS l-a ales pe pilotul de curse britanic Jenson Button, campion mondial de Formula 1 în 2009, pentru a fi imaginea noului parfum lansat de curând. Lansarea versiunii Sport Boss din gama originală Boss Athletic, a fost fixată pentru 2 aprilie 2012.

Jenson Button, “Ambasador” Hugo Boss
Pentru a reprezenta noul său parfum sportiv, marca Hugo Boss l-a ales pe Jenson Button. Nu este prima dată când Hugo Boss alege să-şi asocieze numele cu un model din lumea sportului. În acest an sărbătorim a treizecea aniversare a parteneriatului Boss cu echipa McLaren F1.

“Sunt încantat sa fiu imaginea pentru parfumul Boss Sport – apă de toaletă. Am fost foarte nerăbdător să particip la această campanie. Mai mult decât atât, acest parfum este inspirat din pregătirea mentală, o “armă” pe care o folosesc în fiecare sezon, pentru fiecare din cele 19 curse. Într-adevăr, pentru calificări şi victorii, noi trebuie să demonstrăm o tărie de caracter foarte puternică. Toate monoposturile sunt foarte bune, dar ceea ce face diferenţa în F1, este pilotul şi mintea sa “, a declarat britanicul.

Fibră de carbon şi grapefruit
Cu o sticla inspirata din materialul din fibră de carbon utilizat în curse, parfumul Boss Sport se prezintă cu note de grapefruit, fructe de pădure yuzu roy, , decorate cu extracte de levănţică şi de cardamom. Ansamblul este ridicat de aromele de vetiver, patchouli şi fasole tonka.

Apa de toaletă Hugo Boss Bottled Sport va fi disponibilă din 02 aprilie 2012.

Preţul: 52 euro, 50 ml  sau 69 de euro per 100 ml