Încălţăminte lejeră pentru vacanţă şi plajă de la Vans

academia barbatilor

Chiar dacă paşii nu te vor purta spre Saint-Tropez, Copacabana sau alte destinaţii atrăgătoare de vacanţă, ai o altă soluţie pentru încălţăminte: noii „boat shoes” Vans Chauffeur.

Sunt realizaţi din canvas reciclabil, au talpă din cauciuc confortabilă şi ultra-flexibilă. Prinţ-ul cu palmieri stilizaţi le oferă un aspect estival. Inspiraţi din stilul sufer-ilor, aceştia sunt potriviţi la un oufit compus din pantaloni chinos şi o cămaşă din bumbac, în nuanţe pastelate.  

incaltaminte-barbati-plaja-vacanta-vans-sneakers-1

Cu o istorie de peste 40 de ani, Vans a devenit o forţă globală în industria de action sport, fiind preferatul skaterilor din întreaga lume în privinţa încălţămintei, îmbrăcămintei, a accesoriilor, a echipamentelor de protecţie, cât şi a pieselor vestimentare casual.

Zac-Efrons-incaltaminte-barbati-plaja-vacanta-vans-sneakers-2

Printre vedetele care poartă Vans la ţinute relaxate de zi cu zi sau în activităţile de week-end se numără Bruno Mars, Jesse Metcalfe, Brad Pitt, Zac Efron sau Matthew McConaughey.

incaltaminte-barbati-plaja-vacanta-vans-sneakers-3

Destinaţi bărbaţilor care ştiu să fie în pas cu modă, la orice vârsta, încălţările Vans dunt disponibile în magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City la un preţ de 309 lei.