Produse de îngrijire a pielii pentru bărbați în sezonul rece

Academia Barbatilor

Gerul iernii nu e chiar cel mai bun prieten al tenului masculin. Ba dimpotrivă. Iarna e aici și poate că ar fi bine să renunți la ideea că un bărbat nu folosește niciodată o cremă și să te gândești mai mult la tine și la pielea ta. Sigur, asta nu înseamnă că trebuie să-ți urmezi prietena în a încerca cine știe ce tratamente sofisticate, de două-trei săptămâni, care promit că-ți vor face pielea de bebeluș. Astea-s pentru ea – las-o să le încerce și să săruți tu „bebelușii” rezultați. Iată ce poţi face când vine vorba de îngrijirea pielii în sezonul rece.

Pe de altă parte, dacă ești burlac, imaginează-ți că ești într-un club sau într-un local, bine îmbrăcat, încrezător în propriile puteri ale seducției și vrei să intri în grațiile unei tipe trăznet. Te apropii de ea dar parcă-parcă, ceva e în neregulă cu tine. Ai buzele crăpate de la vânt, obrajii roșii și iritați de la frigul de-afară, nasul ți-e uscat și pătat. Nu doar personalitatea (și haina) „face” pe om, nu-i așa? Ci și produsele de îngrijire a pielii pe timp de iarnă. Hai să vedem cam ce ți-ar trebui pentru sezonul rece.


Clarena Men, Estetiq Solutions

clarena men estetiq

Clarena este lider pe piata de produse si echipamente cosmetice din Polonia, distribuit în România prin Estetiq Solutions, cunoscut in Europa pentru inventarea de concepte revolutionare precum: complexul de stralucire Chromabright, “imbatranirea activa” sau “intarzierea celulara”.

Produsele Clarena nu contin ingrediente ce ar putea cauza alergii pielii, precum silicon, parafina sau parabeni. Fiecare produs este supus la teste de calitate de 27 de ori. In plus, fiecare produs cosmetic dezvoltat este strict testat si evaluat de 120 de certificatori.

Biotherm Homme Active cremă de față fără alcool

Homme Active de la Biotherm e o cremă care hidratează intens pielea după bărbierit, având și darul de a calma pielea sensibilă și a reduce iritațiile. Senzația de iritare dispare comple după aplicare, tenul rămânând hidratat și moale.

Preț: 207 lei. Cumpără


Truefitt&Hill Skin Control – loțiune pentru hidratarea tenului

O loțiune hidratantă extrem de fină, recomandată tuturor tipurilor de piele, care protejează împotriva temperaturilor scăzute și a vântului. Are în componență trei agenți activi de hidratare: coenzima Q10 (puternic antioxidant), carnosina (nutrient antioxidant ce ajută la prevenirea îmbătrânirii pielii) și Helioguard 365 (care protejează tenul împotriva razelor UV).

Preț: 155 lei. Cumpără


Gamarde – exfoliant delicat pentru bărbați

Gelul exfoliant pentru față Gamarde elimină impuritățile, limitează apariția firelor de păr sub piele și pregătește pielea pentru bărbierit, fiind un produs foarte bun de folosit și pe perioada iernii, grație extractului de bambus exfoliant și a uleiurilor esențiale, cu efect de calmare și purificare. Se aplică o dată pe săptămână pentru tenul foarte uscat și de două ori pentru cel mixt spre gras.

Preț: 59 lei. Cumpără


Lierac Homme Gel – cremă revitalizantă

Crema revitalizantă Lierac, cu o formulă pe bază de extract de ginseng, cafeină și euglenă, reduce semnele de oboseală, hidratează în profunzime și lasă pielea tonifiată și proaspătă, aceasta urmând să-și producă propria sursă de energie pentru a combate semnele stresului.

Preț: 199 lei. Cumpără


SVR Laboratoires – cremă calmantă, cu protecție solară Rubialine SPF 50

Pentru situațiile în care schiezi și pantele muntelui sunt prea însorite, crema calmantă SVR Laboratoires reglează microcirculația cutanată și calmează tenul uscat, sensibil sau cuperotic, având o textură fluidă, deloc grasă și foarte lejeră, cu un factor de protecție solară 50.

Preț: 46 lei. Cumpără


Uomo+, cremă regeneratoare cu acid hialuronic și lipomoist

O cremă care asigură o hidratare deosebită și care, în plus, temperează semnele oboselii, asigurând hidratarea pe întreaga durată a zilei datorită prezenței acidului hialuronic și a Lipomoist-ului. Are o textură fresh, care se absoarbe ușor pentru a lăsa pielea suplă și netedă.

Preț: 59 lei. Cumpără


Collistar face Moisturizer Mattifying & Purifying

Crema Collistar asigură o hidratare intensă, având un efect instantaneu și o acțiune progresivă de echilibrare a sebumului, protejând împotriva agenților externi într-o singură aplicare. E o cremă fresh, un tratament perfect pentru bărbații cu piele mixtă și grasă.

Preț: 138 lei. Cumpără


Ponturi pentru a avea un ten de calitate iarna
Grija pentru părul facial contribuie la aspectul general al tenului *** Hidratarea zilnică ajută la combaterea efectelor negative ale frigului *** De câteva ori pe săptămână, folosește un exfoliant pentru a înlătura celulele moarte ale pielii *** Când mergi la schi și soarele e puternic, folosește o cremă cu factor de protecție solară *** Folosește un balsam de buze pentru a nu-ți crăpa din cauza vântului și gerului