Jachete în tendințe pentru primăvara 2015

academia barbatilor

Primăvara e un anotimp dificil din punct de vedere vestimentar. Poți să te îmbraci gros și să constați pe parcursul zilei că temperaturile cresc considerabil sau invers. Iată ce jachete trebuie să porți primăvara aceasta ca să fii în ton cu moda!

Din fericire există nenumărate opțiuni vestimentare ce îți ușurează existența în următoarele luni. Mai jos facem o lista cu cele mai importante jachete de primăvară extrem de fashion și versatile.

jachete-barbati-2015-primavara-2

Jachetă tip Safari

Bazată pe jacheta kaki de tip military, geaca Safari a fost, în mod tradițional, croită cu patru buzunare, din bumbac, și a fost destinată zonelor climatice calde, așa cum sugerează și numele. Chiar și Roger Moore în filmul „James Bond” s-a afișat cu o jachetă Safari. Așadar a devenit cunoscută și apreciată pentru liniile sale clasice și versatilitate. Merită să o adaugi și tu garderobei din această primăvară, alături de o pereche de pantaloni în culori neutre și un tricou sau o cămașa și chinos pentru un look casual.

jachete-barbati-2015-primavara-3

Jachetă “Tech”

Inovațiile vestimentare din ultimii ani au dus la modele noi de jachete, texturi diferite și croieli aparte, alături de atribute noi ale hainelor. Asta înseamnă că materialele clasice, precum bumbacul și lâna, sunt acum rezistente la apa, spre exemplu. Astfel au apărut jachetele ce îmbină caracteristici „tehnice” cu croieli impecabile. Una dintre ele este modelul „Tech”, exemplul perfect de haină smart-casual; poate fi purtată cu o pereche de blugi și ghete în zilele ploioase sau cu pantaloni chinos și teniși în zilele însorite.

jachete-barbati-2015-primavara-4

Jachetă Bomber

Un „accesoriu” de nelipsit din colecțiile ultimilor ani, jacheta Bomber e apreciată pentru stilul tineresc pe care îl transmite, istoricul și influențelor culturale bogate. Ca un simbol al puterii pe care o are, designerii inventează în permanență noi modalități de a face această piesă clasică una de actualitate. Jacheta Bomber e o piesă clasică și versatila și se potrivește la fel de bine cu o pereche de pantaloni de costum și o cămașa eleganță sau pantaloni sport și un tricou polo.

jachete-barbati-2015-primavara-5Dacă vrei să mergi la sigur cu o ținută casual, ai cel puțin trei variante vestimentare versatile pe care să le iei în calcul în această primăvară.

jachete-barbati-2015-primavara-6Jachetele sunt în texturi diferite și culori nenumărate, așadar nu trebuie să te îngrijoreze niciun aspect. Doar să ții cont de un lucru: jacheta merită să devină punctul de interes al ținutei tale.

Sursa: don-men.com