Kit de supravieţuire pentru iubitorii de aventuri în natură

academia barbatilor

Tot hoinărind pe Internet, am descoperit un incredibil kit de supraviețuire dedicat iubitorilor de aventuri în natură, cuprinzând cele mai multe ustensile necesare în caz de urgenţă, toate înglobate într-un singur produs care este suficient de mic pentru a încăpea în palmă.

Însă nu lăsați dimensiunea mică vă inducă în eroare. Carcasa este confecţionată dintr-un plastic foarte rezistent, aproape indestructibil, şi găzduiește un “pumn” de instrumente, împreună cu 60 de instrucţiuni de supravieţuire relatate de experții de la Backcountry Buck Tilton, toate acestea cu scopul de a vă prezenta strategii de menţinere în viață.

kit-supravietuire-iubitorii-de-aventuri-natura-1

Acest kit de supravieţuire produs de Origin şi denumit SOL Survival Kit este echipat cu un material ce vă permite să aprindeţi focul în natură, rezistent la apă sau intemperii.

kit-supravietuire-iubitorii-de-aventuri-natura-2

De asemenea, carcasa mai ascunde un cuțit cu lamă rabatabilă, conceput pentru tăierea de precizie, o busolă, o lanternă LED ultra performantă, ce vă permite să semnalizaţi luminos prezenţa, putând fi observat, în linie dreaptă, de la maxim 20 km.

kit-supravietuire-iubitorii-de-aventuri-natura-3

Totodată, kit-ul mai dispune de un fluier ce poate fi auzit de posibilii salvatori de la maxim 1 km distanţă, la care se mai adaugă  un cablu de nailon împletit pentru cei care vor să pescuiască, sârmă din oțel inoxidabil și ustensile de cusut, toate pentru a vă asigura că aveți toate cele necesare în caz de urgență.

kit-supravietuire-iubitorii-de-aventuri-natura-4

[youtube id=”ss_SsUb3tW4″ width=”600″ height=”350″]

Aceste instrumente complexe de supravieţuire pot fi achiziţionate online de pe  Amazon, la preţul de aproximativ 100 Lei.