LANCASTER SUN SPORT MEN – ÎNDRĂZNEȘTE SĂ TE BRONZEZI ÎN MIȘCARE

academia barbatilor

Un pas, doar unul pentru o bronzare fără probleme cu noua gamă – LANCASTER SUN SPORT MEN.  O textură revoluţionară care poate fi aplicată direct pe pielea udă fără să lase urme după întindere. Nu mai trebuie să ieşi din apă, să te usuci şi să aştepţi câteva minute pentru a putea să aplici crema cu protecţie solară. În doar câteva secunde, inovaţia Wet Skin Application – inclusă şi în liniile Sun For Kids şi Sun Sport – înlătură apa de pe suprafaţa pielii, iar formula sa specială poate fi aplicată direct pe pielea udă. Acest lucru oferă o noutate în modul de aplicare a protecţiei solare, înlăturând efortul atât pentru adulţi cât şi pentru copii. Acum nu mai există scuze pentru a nu fi protejaţi corespunzător.

O cremă inteligentă

Rezistentă la apă şi sudoare, poate fi aplicată direct pe pielea udă fără să lase urme după întindere. Această performanţă, posibilă datorită caracteristicilor Wet Skin Application, este legată de textura originală a cremei care creează compatibilitate cu pielea, făcând-o uşor de aplicat în orice situaţie. Din momentul în care atinge pielea uscată, textura sa albă este transformată, fără să lase urme albe – ceva ce atât tinerii cât şi copii ar trebui să aprecieze.

Prevenire efecientă, pentru mai multă distracție la soare

  1. Evită expunerea la soare în zilele foarte călduroase și în intervalul orar 12:00 – 16:00
  2. Alege zonele umbrite
  3. Acoperă-ți capul și protejează-ți fața și corpul: poartă pălărie, ochelarie de soare și un tricou uscat
  4. Aplică loțiunea pentru protecție solară Lancaster. Reaplică loțiunea o dată la 2 ore

lancaster-sun-sport-men-vara-protectie-solara-3Lancaster Sun Sport

Cu o formulă nouă, perfectă pentru un început de vară relaxant, linia creată pentru entuziaștii sportului beneficiază acum de cele mai recente inovații în domeniul produselor pentru protecție solară din Laboratoarele Lancaster.

Inspirație acvatică

Fie că încearcă să își mențină echilibrul pe o placă de surf sau pe schiurile nautice, entuziaștii sportului au nevoie de protecție specială care să fie compatibilă cu activitatea lor. Conștienți de nevoia specifică a pasionaților de sport, specialiștii Lancaster au integrat formula Wet Skin Application în toate spray-urile din gamă, astfel încât toate produsele să fie rapid și ușor de aplicat pe pielea umedă, fără să lase urme. Rezistente la apă și la sudoare, anti-nisip, aceste formule practice, cu textura lor non-lipicioasă, transparentă și revigorantă, produsele pot fi aplicate cât de des, pentru a te bucura cât mai mult de soare.

lancaster-sun-sport-men-vara-protectie-solara-2Un scut pentru piele

Linia pentru sportivi a fost creată atât pentru bărbații, cât și pentru femeile care vor să se bucure deopotrivă de activitățile în aer liber, cât și de un bronz frumos. Linia include filtre de protecție UVA și UVB și este îmbogățită cu Tehnologia Infrared pentru protecție avansată. Un Complex de antioxidanți care ajută la protejarea ADN-ului și prezența legendarului Complex de activare a bronzului – ambele create de Lancaster – asigură protecție completă, cu patru factori de protecție diferiți și două texturi inovatoare.

Mare, soare și surf

Hanalei Reponty, campioană la surf, a fost aleasă imaginea noii linii Sun Sport Lancaster și este vedeta campaniei publicitare Îndrăznește să te bronzezi în mișcare (DARE To TAN in motion). Născută în Tahiti, frumoasa sportivă își petrece mare parte din timp pe malul oceanului, în căutarea valului perfect. Cum arată produsul ideal pentru protecție solară în viziunea ei? Un produs invizibil care poate fi aplicat în câteva secunde, chiar și pe pielea umedă și care să fie rezistent la apă și la sudoare. Vara aceasta, Lancaster i-a transformat visul în realitate…

lancaster-sun-sport-men-vara-protectie-solara-4

O formulă care se absoarbe instant

Mulțumită texturii lor, produsele pot fi aplicate pe pielea umedă fără să lase urme. Sprayurile Sun Sport îndepărtează apa de la suprafața pielii și se aborb instant în piele. Până acum, aplicarea protecției solare pe pielea umedă însemna transformarea acesteia în picături albe pe tot corpul, iar în contact cu apa, aceasta dispărea.

Dar cu ajutorul Wet Skin Application, aplicarea protecției solare intră într-o nouă eră. Odată ce acest spray este aplicat pe piele, acesta se transformă într-un văl de protecție fără să lase urme. Spray-urile Sun Sport oferă protecție optimă împotriva razelor UVA și UVB și razelor infraroșii și sunt îmbogățite cu Complexul Activator de Bronz – legendarul amplificator al bronzului de la Lancaster.

Un gel cu efect catifelat

Creat special pentru față și corp, acest produs oferă protecție împotriva razelor infraroșii și garantează un bronz uniform, cu ajutor complexului de amplificare a melaninei de la Lancasster. Textura apoasă oferă un finisaj uscat și catifelat. Îmbogățit cu agenți de hidratare, gelul Sun Sport Dry Touch beneficiază de o formulă specială care oferă o senzație de confort și prospețime.

Gama Sun Sport

  1. Dry Touch Gel Radiant Tan, pentru față și corp SPF 20 – 75 ml
  2. Invisible Mist Wet Skin Application Sublime Tan, pentru corp SPF 15 – 125 ml
  3. Invisible Mist Wet Skin Application Sublime Tan, pentru corp SPF 30 – 125 ml and 200 ml (ediție limitată)
  4. Invisible Mist Wet Skin Application Progressive Tan, pentru corp SPF 50 – 125 ml