Logitech dă tonul veseliei la birou cu un mouse super cool

academia barbatilor

Te-ai gândit vreodată ce te-ar determina să lucrezi zâmbind la un proiect care îți dă mari bătăi de cap? Sau ce cadou i-ai putea face colegei preferate? Sau ce să-i mai dăruiești copilului tău pentru a-l stimula să își facă temele?

Să fie un mouse colorat din noua serie Party Collection de la Logitech?!

mouse logitech spacemouse logitech party collectionJPG 72 dpi (RGB)-M238C Gorilla LifeSt 01 RGB NOU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inspirați de stilul Memphis al anilor ’80 ce pune accent pe imagini luminoase și pe un design cu modele grafice în culori contrastante mousii din noua colecție Party sunt un mare mash-up de obiecte și lucruri preferate ca pepenii verzi, păsările flamingo, acadelele și altele.

Îndrăzneața serie de modele a colecției de anul acesta aduce un dram de fantezie designului modelului de mouse Logitech® M238 Wireless. Acest mouse fără fir reflectă într-un mod distractiv, atitudinea extremă a culturii pop din ziua de astăzi.

Distractiva și mult prea funcționala nouă serie Party Collection poate fi utilizată fără nici o problemă timp de 12 luni cu numai o singură baterie.

Navigați lin și ușor pe paginile web sau documente diverse prin intermediul confortabilei rotițe de derulare, indiferent dacă utilizați Windows, Mac OS, Chrome OS sau Linux.

Receptorul nano USB permite navigarea de la o distanță de până la 10m.

Prețuri și disponibilitate

Noua serie de mousi Party Collection 2016 urmeaza să apară în magazinele de specialitate luna aceasta la un preț de 109.9 lei. Pentru mai multe informații vă invităm să vizitați site-ul Logitech.

Dacă apreciezi gadgeturile, află ultimele apariţii de la Philips:

Noua generație de televizoare Philips cu Android compatibilă HDR