LOUIS PURPLE a inaugurat primul magazin din București

academia barbatilor

Strategia prin care Louis Purple și-a propus să ofere costume de cea mai bună calitate la prețuri corecte va fi implementată prin dezvoltarea unui lanț de magazine care să funcționeze după un sistem de retail inovator. După Iași și Timișoara, un magazin Louis Purple a fost inaugurat miercuri, 11 martie, în frumoasa vila monument istoric, de pe Lascăr Catargiu, nr. 2, din capitala.

Fabricate în România, folosind procese tehnologice ce îmbină cu succes tradiția și tehnologia de ultimă oră obținându-se finisaje de înaltă finețe, creațiile Louis Purple vin în întâmpinarea celor mai exigente preferințe vestimentare.

louis-purple-inaugurare-magazin-romania-2

Parteneriatele pe termen lung stabilite cu țesătorii prestigioase, cum ar fi: Vitale Barberis, Reda sau Dormeuil, oferă posibilitatea de a oferi clienților țesături premium la prețuri accesibile.

Proiectul de retail al Louis Purple se va concentra întotdeauna pe client și pe experiența pe care acesta o are în magazin.  Timpul bărbatului modern este prețios, de aceea cei mai buni stiliști Louis Purple au selectat cele mai potrivite produse, pentru a oferi ținute complete, adaptate oricărei nevoi vestimentare.

louis-purple-inaugurare-magazin-romania-3

Gama de produse ready to wear Louis Purple include atât articole din gama business sau smart casual cât și atât de necesarele ținute de ceremonie, gata de a fi purtate direct din magazin, într-o varietate excepțională.

Zona de Made to measure a magazinului va oferi clientului sofisticat exact ceea ce căuta de foarte mult timp. Posibilitatea de a-și exprima stilul exact așa cum își dorește.

louis-purple-inaugurare-magazin-romania-4

Acesta are la dispoziție peste 18 000 de combinații cu posibilitatea de a alege de la țesătură, croială, tip de rever și buzunare, până la butoniere și nasturi, detalii care împreună fac unică fiecare piesă din garderobă.

Prin ambiția de a fi primul, urmând o cale care să ofere doar avantaje și din respectul pe care îl acordă timpului fiecărui client, Louis Purple aduce inovațiile viitorului în contemporan. Folosind ultima tehnologie de scanare 3D a întregului corp, procesul de măsurare a clientului se reduce de la 30 de minute la 5 minute.

louis-purple-inaugurare-magazin-romania-5

Fiecare dimensiune este stocată în sistemul informatic integrat, generându-se astfel profile digitale pentru fiecare client. Indiferent dacă va achiziționa un costum ready to wear sau Made to measure, acesta își va putea lua întotdeauna o ținută potrivită, cu ușurință.