Lucruri pe care femeile și-ar dori să nu le porți

Academia Barbatilor

E adevărat că bărbații urăsc multe dintre lucrurile pe care femeile le adoră. De pildă, leggins-ii. Sau cizmele UGG. Pe de altă parte, în mod cert și femeile au câteva obiecte de îmbrăcăminte masculine care nu se potrivesc și pace cu standardele lor. Pe care, uneori, bărbații le poartă din comoditate iar alteori… pur și simplu din prost gust. Mai jos avem o listă cu câteva lucruri pe care femeile și-ar dori să nu le mai porți vreodată. La urma-urmei, nu-i așa greu să renunți la ideea de sandale cu șosete. Pe care nici măcar nu le-am mai inclus, fiindcă… pe bune?

Tricourile cu desene și mesaje

Mda, știm că uneori ești atât de haios încât nu-ți mai pasă cum te îmbraci. Dar dacă e să fim sinceri, tricourile grafice cu mesaje umoristice nu sunt chiar ceea ce trebuie să pui pe tine. Ele îți vor da un aer de individ care cu un picior a rămas în copilărie iar cu celălalt pășește nesigur prin viață. Dacă porți un tricou pe care e scrisă o frază pe care nu ai rosti-o în gura mare atunci când ești treaz, ar trebui să-ți reanalizezi stilul. Viața nu e o permanentă petrecere de liceu, așa că lasă halba de bere și schimbă-ți tricoul!

Pantalonii foarte scurți sau cei scurți dar lungi

Pantalonii scurți nu sunt de dorit dacă nu ai picioare de campion olimpic, caz în care, ok, vei face ravagii. În mod cert, aceștia măcar sunt confortabili. Dar dacă trecem în extrema cealaltă și ne gândim la pantalonii trei-sferturi, care depășesc genunchii și se opresc undeva între aceștia și gleznă, ne apucă groaza: aceia sunt de-a dreptul oribili. Sunt un fel de Halloween al pantalonilor, care arde retinele și te trimite în Iadul modei. Alege-ți lungimea sau scurtimea pantalonilor cu multă atenție!

Hainele super-branduite

Chiar crezi că o femeie ar vrea să se întâlnească și să aibă o relație cu un banner ambulant? Nu pricepem și pace de ce cineva ar da bani pe niște haine care să-l transforme într-un purtător neplătit de reclame. Un obiect de îmbrăcăminte pe care stă scris numele brandului respectiv nu ar trebui purtat decât dacă acea companie îți bagă niște bani în cont. În plus, a purta haine mâzgălite ostentativ cu numele lor, e un semn de prost gust teribil, care te face să arăți ca naiba, chiar dacă ai dat pe obiectul acela 100 de euro și, probabil, te mândrești cu asta.

Papucii flip-flop ieftini

flip flopsNu spunem că nu ar trebui să porți sandale uneori (deși o spunem cu inima strânsă iar unele femei ne vor aproba) însă papucii de 10 lei cumpărați de la vreo tarabă din Obor te vor face să arăți ca un zugrav întors de la muncă (respect pentru toți zugravii eleganți!). Prin urmare, atâta vreme cât nu te duci la duș, la plajă sau la piscină, să porți flip-flopși (nu căuta termenul în DEX!) e cam… grețos. Iar fetele au deseori un ficat sensibil.

Hainele care te fac să pari că ai intrat la apă

Dacă porți mărimea M și îți cumperi tricouri XXL și pantaloni care par făcuți pentru elefanți, nu avem decât o singură întrebare: de ce faci asta? Cel mai simplu lucru prin care un bărbat își poate distruge look-ul este să poarte haine care nu i se potrivesc. Dacă ai o garderobă în care hainele sunt cu trei numere mai mari, transmiți un unic mesaj femeilor din jurul tău: că nu-ți pasă. Așa că… nici lor nu le va păsa de tine. Și, la urma-urmei, chiar n-ai o oglindă?

Maiourile de tip ”arată-ți mușchii”

Bro, am înțeles ideea: mergi la sală, tragi de fiare de scoți și ultima fiară din tine, ești un pachet de mușchi și, dacă s-ar putea, ai purta doar un șervețel în locuri concupiscente, ca să arăți femeilor cât de macho ești. Relaxează-te un pic și ia în calcul faptul că nu e absolut necesar să porți un maiou super-decoltat ca să transmiți aceste lucruri. Cu alte cuvinte, nu trebuie să mergi pe stradă cu gun-ul la vedere. Dacă pui pe tine haine care îți vin pur și simplu bine, fetele vor remarca faptul că ești bine făcut și lucrat și vor aprecia mai mult decât dacă le-ai agresa vizual cu muuuultă piele.