Lucruri periculoase pe care să nu le spui vreodată iubitei tale

Academia Barbatilor

Dacă am putea să povestim prostiile monumentale pe care le-am făcut în timpul întâlnirilor noastre, te-ai distra ore întregi. S-ar putea scrie un roman pe baza lor. Dar, pornind de la aceste experiențe idioate, care ne-au ajutat să ajungem bărbații respectați și superbi care suntem astăzi, am putut alcătui o listă cu doar câteva dintre cele mai periculoase lucruri pe care nu ar trebui să le spui vreodată iubitei tale, cu excepția cazului în care, desigur, vrei să mori. Rapid.

Să comentezi despre greutatea ei

„Butoiașul meu iubit”, „Ai un mic colăcel”, „Azi pari ușor împlinită˝ sau orice altceva din aceeași serie este, bineînțeles, interzis. Precum spațiul aerian iranian, comentatul greutății unei femei este este o zonă pur și simplu interzisă. Discuția despre greutate nu trebuie deschisă vreodată. Punct!

Dacă îi spui că e plinuță, în efortul de a evita cuvântul grasă, nu va fi decât o jalnică încercare de relatare a adevărului, care nu va fi uitată și iertată vreodată. Învață bine sensul cuvintelor pe care trebuie să le folosești, pentru a evita decapitarea. Și să nu te pună naiba să-i arăți videoclipul ăla misogin, cu piesa Cine e grăsuța mea!!! Cum… care videoclip?

Să îi spui că arată bine

Experiența spune că „bine” este, probabil, cel mai rău mod de a descrie felul în care arată  prietena ta. Crede-ne, femeile nu vor să li se spună că arată bine. E ca și cum prietena ta ți-ar spune că penisul tău arată bine – în acel moment e clar că ceva nu ar fi în regulă.

Dacă ea depune efort ca să-ți descrie… lucrurile în fel și chip, fii sigur că asta așteaptă și de la tine. Alege cuvinte care mai dinamice, mai descriptive, mai… extraordinare și, da!, atunci îi vei face ziua un pic mai frumoasă.

Să menționezi că prietena ei e frumoasă

lucruri periculoase

Foto: Pixabay

Chiar dacă e adevărat (se mai întâmplă), iubita ta nu vrea să știe că o consideri pe prietena ei mai frumoasă ca ea. Declară asta și așteaptă-te să-ți iei la revedere de la așa-zisa prietenă: nu o vei revedea decât, întâmplător, când ai împlinit 72 de ani și ai trecut pe lângă crucea ei prin cimitir. Pe de altă parte, bine-ar fi și ca prietenul tău cel mai bun să arate ca un viezure știrb, recent întors de la un tratament eșuat împotriva căderii părului.

Să-i mărturisești că nu îți plac prietenii sau părinții ei

Nimic nu crează o tensiune greu de suportat decât o remarcă despre cât de cretini sunt prietenii ei. Posibil să fie adevărat, dar astfel de lucruri nu se spun în gura mare. În schimb, încearcă să te comporți ca un adult și, dacă devine obositor, găsește o altă fată care nu-l alege pe idiotul satului drept cel mai bun prieten.

Să sugerezi chirurgia plastică

Să-ți intre bine în capul ăla de om al cavernelor: asta nici măcar nu e alegerea ta. Am auzit povești despre tipi cărora le surâdea idea de a-și schimba prietenele ca pe niște mașini second-hand. „Tunează-le, dă un strat de vopsea și va fi ca nouă!” Bleah! E de preferat să eviți a-i sugera jumătății tale că anumite lucruri fizice ar trebui schimbate. Sâni, buze, fund, etc. Lasă lucrurile astea la alegerea ei. Sau la ce decide miss Kardashian.

Să nu zici nimic

lucruri periculoase

Foto: Pixabay

Asta e dură. Pe cât de mult ți-ar plăcea să crezi că prietena ta vrea pe cineva care să o asculte ore-n șir fără să o întrerupă, fii sigur că, la un moment dat, va dori și un răspuns constructiv. Tăcerea o va face să-ți scoată ochii în secunda următoare, fiindcă va fi asociată instant cu indiferența. Recomandăm să spui lucruri potrivite la momentul potrivit, chiar dacă încă nu a descoperit nimeni care ar fi acelea.

Să-i insulți animalul (sau animalele) de companie

Un înțelept a spus cândva: există un bărbat pentru fiecare femeie. Dar în unele cazuri, acesta înseamnă 5 pisici. Dacă iubește pisicile, câinii, salamandrele sau orice altă arătări, e mai bine să nu-i arăți că te îngrijorează înmulțirea lor și nici să te pui rău cu Bebiță, care tocmai ți-a rupt blugii cu dințișorii lui de lapte. Mai bine fugi, pur și simplu, fugi.

Să-i judeci comportamentul la beție

lucruri periculoase betiva

Foto: 123rf.com

Exact ca Homer Simpson când se gândea la comportamentul haotic de la petrecerea de acasă, prietena ta s-ar putea să aibă o altă imagine despre cum se comportă când bea. Fericită, amuzantă, adorabilă, iubită de toată lumea. Cu toții știm că nu e așa, dar dacă vrei să eviți al treilea război mondial, mai bine evită să îi spui adevărul. Sau mai bine spune-i că e mai amuzantă când e amețită, decât atunci când e mangă și leșinată lângă un tomberon, cu chiloții în vine.

Să îi spui ce (nu) poate să mănânce

Înapoi la faza cu greutatea (vezi cum se închid cercurile?): va trebui să fii foarte atent dacă și când alegi să-i spui că poate nu ar fi bine să mănânce un anumit lucru. Chiar dacă e pe punctul de a devora o ciocolată Toblerone sau o cutie de brânză brie la cină, e de preferat să nu faci comentarii despre cantitățile de alimente pe care le îngurgitează.

Aceste remarci nevinovate îi vor declanșa doar furia, iar seara va deveni un teren de joacă pentru „Ghici de ce sunt supărată!”. Las-o să mănânce tot ce vrea, apoi sugerează discret să ieșiți la alergare a doua zi, fiindcă te simți cam balonat. Dezastrul a fost evitat, poate-ți oferă și un colț de savarină mai târziu.

Citește și despre 5 hobby-uri masculine, adorate de femei