Magazinul mono-brand New Era, oficial şi în România

academia barbatilor

, Fashion

S-a deschis primul magazin mono-brand, New Era din România. Acesta se află la parterul AFI Palace Cotroceni, intrarea Galaxy și este cel de-al șaptelea magazin din Europa. New Era găzduiește o selecție generoasă de șepci și de accesorii fashion, fashion-sport și sport.

Șepcile New Era au o istorie de 90 de ani, creatorul lor fiind Ehrhardt Koch, un german care a emigrat pe continentul american. Cu cu o mie de dolari împrumutați, acesta și-a început propria afacere din dorință de a manufactura un produs care să depășească granițele timpului și ale modei, dar care să exprime totodată personalitatea și stilul celui care îl poartă.

magazin-sepci-new-era-romania-barbati-2

La început, New Era Cap Company Inc. realiza șepci clasice. Anul 1934 marchează realizarea primei șepci New Era pentru baseball, la cererea echipei Cleveland Indians. Mai târziu, în anii ’50, șepcile New Era cu însemnele echipei au devenit o emblemă a jucătorii de baseball, iar fanii au început să le poarte din respect și admirație pentru echipa favorită.

magazin-sepci-new-era-romania-barbati-3

Când Harold Koch a preluat afacerea de la tatăl său, acesta a stabilit legături ferme cu Prima Ligă de Baseball, iar astfel în zilele noastre, New Era este în continuare compania care deține exclusivitatea pentru manufacturarea și vânzarea tuturor șepcilor echipelor din Prima și cea de-a Două Ligă de Baseball în Statele Unite ale Americii.

magazin-sepci-new-era-romania-barbati-4

Cu sediul general în Buffalo, S.U.A., New Era produce peste 35 de milioane de șepci anual și furnizează șepci pentru Liga de Baseball din Australia, Organizația de Baseball din Korea, Liga Niponă Profesională de Baseball, 200 de colegii și universități din S.U.A., Liga Națională de Hockey a S.U.A, Asociația Națională de Baseball, Liga Națională de Fotbal, Ligă Națională de Lacrosse.

magazin-sepci-new-era-romania-barbati-5

Preferate de celebritățile internaționale pe stadion, pe scenă, evenimente publice sau în viața de zi, șepcile New Era sunt preferate de celebrități internaționale, precum Jay-Z, Pharell, Justin Bieber, Eminem, Ashton Kutcher, Leonardo Dicaprio, mulți dintre aceștia deținând colecții de astfel de accesorii.

magazin-sepci-new-era-romania-barbati-6

În ultimii ani, în colaborare cu alte branduri internaționale de renume, New Era a lansat colecții speciale dedicate fanilor Star Wars, Disney sau Marvel.