Magazinul online Fashion Days introduce returul gratuit

academia barbatilor

, Fashion

Fashion Days, magazinul online şi destinația numărul 1 de fashion, introduce din luna februarie returul gratuit pentru toate comenzile realizate de clienții săi. Astfel, în termen de 30 de zile, dublu față de perioada legală, aceștia pot returna unul sau toate produsele achiziționate, indiferent de valoarea coletului sau de modalitatea de plată (ramburs sau cu cardul), printr-un simplu click în contul de client Fashion Days.

„Shoppingul online este în egală măsură despre produse, cât și despre experiența clienților, iar acest lucru este cu atât mai important atunci când vorbim despre fashion, un domeniu unde posibilitatea de a returna repede și ușor un produs este un factor important în decizia de achiziție. Credem că, până la finalul acestui an, această facilitate le va oferi clienților o mai mare încredere în comerțul online de fashion și că îi va determina pe cei care cumpărau offline să se orienteze către online. Mai mult, ne așteptăm la o creștere a valorii coșului de cumpărături până la finalul acestui an, având în vedere că în 2015 acesta a fost cu 5% mai mare în comparație cu anul precedent”, spune Răzvan Predică, CEO Fashion Days.

razvan-predica-fashion-days-ceo-magazin

În 2015, rata de retur a produselor comandate de români pe Fashion Days a fost de 19,9%, sub media industriei și în scădere cu 20% față de anul precedent. Acest lucru se datorează atât faptului că Fashion Days asigură în permanență o gamă cât mai largă de produse de calitate, cu descrieri detaliate și fotografii la rezoluție înaltă, cât și datorită reducerii timpului de livrare.

Peste 50% dintre clienți returnează produsele în primele două săptămâni de la achiziție, principalul motiv pentru care utilizatorii returnează produsele fiind mărimea acestora. Returul gratuit pentru toate comenzile completează gama de servicii dezvoltate de Fashion Days pentru clienții săi: aplicația pentru dispozitivele mobile (iPhone, iPad și Android), care le permite utilizatorilor să își comande ușor, rapid și de oriunde produsele dorite, dar și gama largă de produse disponibile în stocul magazinului (peste 500.000 de produse de la peste 1.000 de branduri de top).

magazin-fashion-days-retur-gratuit-3

Returul produselor va fi asigurat de firma de curierat DPD, partenerul oficial al Fashion Days. Suma aferentă produselor va fi rambursată în termen de maxim 14 zile de la confirmarea returului.

Despre Fashion Days

Fashion Days este cea mai mare destinație de fashion cu o selecție vastă de mai mult de 500.000 de produse, de la peste 1000 de branduri de piese vestimentare, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii, la prețuri atractive. Compania pune la dispoziția clienților săi produse 100% originale alese direct de la distribuitori autorizați ai brandurilor internaţionale de top precum: Calvin Klein, Michael Kors, Armani, United Colors of Benetton, Nike, Esprit, Converse, Desigual, Vero Moda, Guess, Geox și multe altele. Fondată în 2009 de către antreprenori elvețieni, compania s-a extins rapid și operează în prezent în Romania, Bulgaria și Ungaria. Din 2011, Fashion Days este parte a grupului Naspers, fapt care generează mai multe idei inovatoare pentru dezvoltare și beneficii clienților. Cu peste 4 milioane de clienți, Fashion Days este unul dintre jucătorii cheie ai industriei de modă din regiune, care transformă shoppingul online într-o experiență surprinzătoare și captivantă.