Men’s Essentials: Cum să alegi și să porți pinul pentru rever

academia barbatilor

Considerat un accesoriu clasic, pinul pentru reverul sacoului a avut o revenire spectaculoasă, fiind reinterpretat în diverse forme și texturi în ultimii ani. Este o tușă de stil și culoare, așa că trebuie să-l ai în garderobă, fiindcă poate fi purtat în aproape orice moment al zilei. Inspiră-te din propunerile noastre.

pin rever sacou

Sursa foto: Pinterest

Dacă ai în garderobă multe sacouri și vrei să le accesorizezi diferit, ai încredere în puterea de a atrage priviri a pinului pentru rever. Mai puțin formal decât o butonieră, cel din mătase este disponibil în diverse forme și culori și poate fi asortat cu ușurință fie că porți papion, cravată sau doar cămașă.

pin rever

Sursa foto: Pinterest

Mizează pe culori intense și mixuri inedite

Este o adevărată artă să porți accesorii colorate, mai ales dacă și celelalte piese vestimentare sunt tot intense. Dacă ți-e teamă că nu vei găsi o combinație câștigătoare, începe cu sacouri în tonuri neutre și adaugă un pin colorant din mătase. Asortează-l cu cravata, poți opta pentru aceeași linie de nuanțe, dar și pentru ceva mai inedit.

pin rever

Sursa foto: Pinterest

Combinații valabile pentru orice anotimp

Fie că este vară sau toamnă, alege un pin din mătase și transformă un sacou banal într-o adevărată piesă de rezistență. Dacă în sezonul cald tendința este să optezi pentru țesături mai răcoroase și deschise, poți adăuga un strop de culoare folosind un pin. Acesta poate deveni piesa de rezistență a întregului look.

pin rever matase

Sursa foto: Pinterest

Pinul din mătase – un element ce dă originalitate ținutei

Cunoscătorii trendurilor se folosesc de pinurile pentru rever de câte ori au ocazia, fiindcă un sacou accesorizat astfel devinde dintr-o dată foarte stylish. Partea bună este că poți opta pentru pin fie că porți cravată, papion sau doar o cămașă simplă, chiar deschisă la primii nasturi. Iar dacă vrei să ai un look cu totul inedit, adaugă o pereche de șosete colorate, vei fi ținta multor complimente!

tinuta pin sacou

Sursa foto: Pinterest

Pinul din mătase, perfect pentru ținutele cu dress code

Sezonul nunților este în toi iar dacă ai de gând să participi la un astfel de eveniment atunci e șansa ta să arăți că ai stil și să te simți încrezător, purtând un costum accesorizat perfect. Tușa finală? Un pin din mătase, monocrom. Fie ca optezi pentru alb, nude sau negru, important este să respecți dress code-ul. Dacă este un eveniment de zi, poți să porți și un pin mai colorat.

pin rever

Sursa foto: Pinterest

pin rever

Susa foto: Pinterest

Descoperă pinurile de mătase realizate de Magnolia Atelier pentru Laura Hîncu MAN Silk Essentials, disponibile pe shop.laurahincu.ro din 21 iunie.

Pin Magnolia Atelier pentru MAN Silk Essentials by Laura Hîncu

Credem în puterea detaliilor rafinate. Dacă vrei să adaugi originalitate ținutei tale, alege de AICI un set de accesorii Baraka, disponibil în magazinele Kutho.

MEN RING CUFFLINKS

Bijuteriile Baraka sunt disponibile în magazinele Kultho.