Marina Yachting – noua colecţie toamnă-iarnă, alături de Horia Tecău

academia barbatilor

Marina Yachting, unul dintre cele mai renumite branduri premium genoveze, redefineşte eleganţa sportivă prin noua colecţie toamnă-iarnă 2015/2016, lansată alături de Horia Tecău, cel mai bine cotat tenismen român în clasamentul ATP la ora actuală şi imaginea brandului în România. Evenimentul a avut loc marţi, 10 noiembrie, la magazinul Marina Yachting din Mega Mall, unde invitaţii au putut lua parte la prima lansare a brandului pe piaţa locală.  

În cadrul prezentării de modă, modelele au defilat în piese vestimentare pret-a-porter de inspirație navy, perfecte pentru ținutele casual de zi cu zi din sezonul rece. Horia Tecău a deschis evenimentul printr-un discurs care a arătat o latură mai puţin cunoscută a tenismenului:

Marina Yachting_lansare colectie FW_1

” Azi ne întâlnim într-un context diferit faţă de cel cu care v-am obişnuit. Şi, cu această ocazie, vreau să vă împărtăşesc atât din pasiunea mea pentru mare, cât şi din cea pentru modă, pasiuni pe care Marina Yachting a reuşit să le pună în valoare prin ţinutele cu influeţe navy din colecţia toamnă-iarnă 2015/2016. Colaborarea cu brandul genovez a venit natural, pentru că împărtăşim valori comune – pasiunea pentru mare şi pentru eleganţa sportivă, dar şi accentul pe calitatea materialelor”, a declarat Horia Tecău.

Marina Yachting_lansare colectie FW_14

Puloverele din lână de calitate înaltă, îmbinate cu dungi marinăreşti, reprezintă piesele de rezistenţă ale colecţiei, combinaţie care exprimă iubirea faţă de mare chiar şi în zilele friguroase de iarnă şi impune o eleganţă sportivă aparte.

Marina Yachting_lansare colectie FW_2

”Noua colecţie este dedicată oamenilor activi, care îşi doresc să exprime cu eleganţă pasiunea lor pentru sport şi care pun preţ pe materialele de înaltă calitate. Horia Tecău este una dintre aceste persoane şi ne bucurăm că avem ocazia să organizăm prima noastră lansare alături de unul dintre cei mai proeminenţi reprezentanţi actuali ai sportului românesc. Ne dorim să extindem reţeaua de magazine locale în viitorul apropiat, pentru a aduce moda genoveză publicului român”, a declarat Gina Comănescu, reprezentant Marina Yachting România.

Brand-ul este prezent pe piaţa locală de mai puțin de jumătate de an, cu două magazine – unul în Mega Mall și cel de-al doilea în cadrul galeriei hotelului Vega din Mamaia.

Marina Yachting_lansare colectie FW_6

Marina Yachting este prezent în 11 țări în întreaga lume cu 35 de magazine. Cele două magazine din România au o suprafață totală de peste 210 metri pătrați. Pentru anul 2016, Marina Yachting plănuiește consolidarea prezenței locale cu cel puțin încă un magazin.

Mai multe detalii puteți descoperi accesând site-ul – http://marinayachting.it/en/

Despre Marina Yachting
Cu rădăcini care merg până în secolul XVIII, la Genoa, unul dintre cele mai aglomerate porturi din Europa, brand-ul Marina Yachting combină stilul modern italian cu inspirația și tradiția istoriei sale în arta navigației autentice. Celebra jachetă cu doi nasturi setează standardele unui stil unic, combinat cu funcționalitatea sa pe mare. Marina Yachting este un brand cu inspirație marină, pozitionat in segmentul high-end de îmbrăcăminte casual, ce setează standardele de calitate și eleganță sportivă începând cu 1878 și până astăzi.
Sloganul brandului este “The Original Italian Marine Lifestyle Brand Since 1878”.