Cum să-i faci un masaj erotic reuşit iubitei tale

academia barbatilor

Muzică lentă, mâini pricepute, confort, atmosferă intimă, relaxare. Sună bine, arată bine, se simte bine. Nu doar atunci când ți se face, dar în special atunci când tu ești magicul vrăjitor care atinge rotunjimile catifelate ale unui trup feminin, provocând plăceri intense și urmând, fără-ndoială, să fie recompensat.

S-au scris cărți întregi despre cum să faci un masaj, inclusiv unul erotic, descriindu-se pe larg tot felul de stiluri ce includ mișcări, presări și tehnici, care mai de care mai bune. Nu vom intra prea adânc în asta. Probabil nu vrei să te faci maseur profesionist. Dar în mod aproape sigur ți-ai dori să știi care e cel mai bun și mai de efect mod pentru a aplica un masaj erotic, la momentul oportun. Iată ce trebuie să faci:

1 Aranjează locul, creează atmosfera

masaj senzualA crea o atmosferă propice este unul dintre cele mai importante lucruri atunci când vrei să faci un masaj senzual. Masajul este erotic, deci ea trebuie să se simtă cât mai confortabil cu putință.

Mai întâi, redu lumina, eventual stinge-o de tot, și aprinde câteva lumânări, fapt ce va genera o ambianță romantică. Apoi, pregătește locul în care se va desfășura masajul. Găsește o suprafață cât mai tare, pe care ea se va întinde cu fața în jos (patul, pe o saltea de pe podea sau chiar pe o masă) și fă rost de o pernă, pe care să-și sprijine capul.

În concluzie, dormitorul trebuie să se transforme, poof!, într-un mic paradis. Temperatura din cameră trebuie să fie echilibrată – nici prea cald, deloc frig, în funcție și de anotimp .

2 Muzica

Muzica e vitală pentru un masaj senzual. Ia-ți gândul de la Metallica sau AC/DC, uită de ritmurile house și pregătește un playlist cu muzică senzuală, lentă, relaxantă. Buddha Bar e ok, dar dacă vrei ceva mai „vocal”, întotdeauna câteva piese bine alese de la Sade sunt exact ceea ce-ți poate recomanda medicul… masajelor.

3 Uleiul de masaj

Uleiul de masaj e ingredientul principal. La fel de important ca uleiul pe care-l folosești la un motor, este esențial pentru a-ți permite să modelezi fără efort prea mare corpul partenerei. Uleiurile pot avea arome excelente, care se adaugă atmosferei generale, menținând un ambient intim.

Poți utiliza orice ulei ai, chiar și pe cel pentru bebeluși (în caz că nu dispui de altceva), dar cele mai eficiente sunt uleiurile folosite în aromaterapie, care sunt făcute din compuși naturali, obținuți de la diverse plante. Pentru a le produce, se folosește o distilare cu aburi, care captează esențele respective. Unul dintre cele mai bune și plăcute uleiuri de masaj este cel de migdale.

Un alt lucru important pe care trebuie să-l ai în vedere este ca uleiul să fie cald. Toarnă o porție de ulei în palme și freacă-le pentru a-l încălzi. Nu turna niciodată ulei direct pe pielea partenerei, dacă acesta e rece. O va surprinde neplăcut și-i va scădea gradul de confort, tensionând-o.

4 Zonele principale de masaj

masaj senzualUmerii și gâtul sunt locurile în care corpul acumulează cea mai mare tensiune zi de zi. Pentru a o elimina, concentrează-te mai întâi pe aceste zone. Masează ușor, cu vâfurile degetelor, mergând mai jos, de o parte și cealaltă a coloanei vertebrale. Fă cercuri mici cu mâinile, în zona de sub ceafă și fii atent la cum reacționează partenera.

Locurile de intersecție a gâtului cu umerii – aică omoplații – reprezintă o altă zonă care necesită o atenție sporită. Mergi de-a lungul osului, pe mușchi, nu masa osul. Masează ambele laturi ale coloanei vertebrale și, pe măsură ce cobori de-a lungul ei, vei simți cum mușchii se relaxează. Mișcări circulare, cu degetele, dar și mișcări lungi, folosind un pic de presiune. Nu presa direct pe coloană, ci de-a lungul părților laterale.

5 Unde începe erotismul

După relaxare, treci la excitare. Iar pentru asta, trebuie să ai în vedere zonele ei erotice. Atinge-le, pentru a o purta către extaz:

Picioarele: un masaj la picioare e un mijloc bun pentru a o introduce în starea dorită. Pielea de pe picioare e foarte sensibilă la atingeri.

Tâmplele: zonele moi din lateralele frunții induc plăcere. Un alt punct de presiune este localizat exact în centrul frunții, între sprâncene (acesta mai este numit „al treilea ochi”).

Ceafa: cele două puncte aflate în dreptul cefei, chiar unde începe coloana vertebrală

Gâtul: stimularea gâtului va crește circulația sangvină în întreg corpul, aducând-o în starea propice pentru activitatea sexuală

Fundul: milioane de nervi își au terminațiile în zona dorsală, iar majoritatea oamenilor adoră să fie masați în acest loc.

Burta: un masaj delicat pe burtă este unul dintre cele mai intime și spirituale masaje. Burta e moale și vulnerabilă, lipsită de protecție și foarte conectată cu starea de sănătate, dar și cu cea emoțională, la care se adaugă senzualitatea.

6 Masează și zonele neluate în calcul

Oricine se simte bine atunci când este atins în zonele lui erogene, dar a te grăbi direct către acestea, și în special către cele evidente, nu va crea decât impresia unui lucru făcut de mântuială. Ai răbdare. Explorează și zonele mai neglijate și oferă-i și acolo un masaj senzual și delicat. Nu uita de încheieturi, spatele genunchilor, degete, palme, urechi, etc. S-ar putea ca, masând aceste locuri, să ai parte de surprize și reacții mai plăcute decât te-ai fi așteptat.

7 Comunică

Un masaj nu e un prolog rapid către sex. Ia-o ușor, prelungește momentele și, în timp ce o atingi, vorbește cu ea. Nu aborda subiecte tensionate sau delicate, ci mergi către domeniile care știi că o relaxează sau pur și simplu întreab-o ce-i place și ce nu. O bună comunicare e foarte importantă pentru un masaj reușit.

Să recapitulăm: 9 ponturi de final, pe scurt

# Mâini calde, încăpere cu temperatură perfectă, o suprafață tare, o pernă pentru capul ei

# Un prosop – pentru a-i acoperi spatele, cât timp îi masezi picioarele sau pentru a-l pune sunt glezne sau sub gât, pentru confort

# Asigură-te că stă întinsă, și nu chircită în diverse poziții

# Înainte de a aplica uleiul, pune-i o picătură în palmă, pentru a te asigura că nu e alergică la el

# Nu aplica uleiul direct pe piele, ci mai întâi în palmele tale, pentru a-l încălzi

# Acționează cu grijă, nu brusc. Mișcări lente, delicate, nu apăsa prea tare, nu ciupi.

# Masează mușchii, nu oasele (ai grijă în special la coloană: masează în jurul ei, nu pe ea)

# Vorbește cu ea, întreab-o ce-i place și ce nu. Citește-i trupul, fii atent la reacțiile ei.

# Nu fii timid. Pune-ți mâinile pe ea, mergi în cele mai intime locuri. Femeilor le place masajul, atenția, modul în care le faci să se simtă speciale. Concentrează-te pe ceea ce faci și fă-o cu sufletul, nu cu forța brațelor.

Citește și despre terapiile SPA pentru cupluri