Mobilierul HoReCa – motivul pentru care clienții revin într-un local

academia barbatilor

, Design

Investiția într-un mobilier HoReCa nou, care să te diferențieze de competiție este mai mult decât necesară, chiar dacă serviciile pe care le oferă afacerea ta sunt ireproșabile. Uneori acest lucru nu este de ajuns pentru a avea succes, mai ales într-un domeniu în care concurența e tot mai mare.

Indiferent că vorbim despre cafenele, restaurante, hoteluri, pensiuni etc. mobilierul HoReCa este unul din principalele motive pentru care clienții revin. Designul inovativ, confortabilitatea și multifuncționalitatea îi vor face pe oaspeți să se simtă în largul lor, să se destindă și să piardă noțiunea timpului, exact cum îți dorești.

mobilier-horeca-local-clienti-revin-2

De ce trebuie să alegi mobilier HoReCa specializat

În zilele noastre, popularitatea unui local (pub, restaurant, hotel, etc) este direct proporțională cu originalitatea și farmecul designului interior. Astfel, oamenii aleg mai des un spațiu pentru atmosferă acestuia decât pentru calitatea serviciilor oferite. În plus, fiind zone cu trafic crescut, mobilierul folosit trebuie să fie nu doar special din punct de vedere vizual, ci și rezistent din punct de vedere al calității.

mobilier-horeca-local-clienti-revin-3

Galeriile Noblesse, leaderii amenajărilor de lux, va oferă o gamă extinsă de produse specializate, atent studiate, funcționale, rezistente, din materiale ignifugante, care corespund normelor și sunt destinate amenajării oricărui spațiu HoReCa, într-un mod rafinat și primitor. Indiferent că vorbim de mobilier, corpuri de iluminat, accesorii, saltele, tapet și textile, toate produsele provin de la producători din Europa specializați pe HoReCa, pe care Galeriile Noblesse îi reprezintă pe piața din România.

Cum puteți crea un design spectaculos în amenajarea unui hotel

Dacă sunteți proprietar de pensiune ori hotel, încercați să puneți în evidența zonă de lobby sau recepție deoarece este primul spațiu cu care oaspeții intră în contact, iar primele impresii rămân de obicei fixate în memorie pentru mult timp. Așadar, asigurați-va că alegeți piese de mobilier cu personalitate și de calitate, care să atragă și să binedispună.

mobilier-horeca-local-clienti-revin-4

Cel mai recent spațiu amenajat cu produse HoReCa din portofoliul Galeriile Noblesse este Hotelul Salis and Medical SPA din Turda, un spațiu de cazare, relaxare și confort de 4 stele, ce cuprinde 21 de camere, 3 restaurante, o sală de conferințe, dar și un centru medical cu diferite cabinete pentru recuperare, consult, kinetoterapie și sală de fitness.

mobilier-horeca-local-clienti-revin-5

Fiind destinat publicului larg, în căutare de relaxare și condiții de cazare la cele mai înalte standarde, stilul folosit de designerii Studio Insigna – parte integrantă a Group Noblesse, este unul cozy și totodată contemporan. Astfel, s-au folosit cu precădere finisajele din lemn închis la culoare, alături de nuanțe de bej, crem și accente de corai, bordeaux, portocaliu, dar și placări ceramice și piatră naturală.

mobilier-horeca-local-clienti-revin-6

De asemenea zona unde se servește micul dejun a fost amenajată pentru a fi utilizată nu doar dimineața, ci și că spațiu pentru conferințe, astfel că s-au folosit o serie de panouri glisante care ascund zonă de bufet și facilitățile aferente servirii micului dejun.

mobilier-horeca-local-clienti-revin-7

Experiența dovedește că nu doar gustul mâncărurilor îi delectează pe clienții unui restaurant, ci și mediul în care o servesc. Ca atare, designul interior al unui astfel de spațiu este extrem de important. La fel că în restul hotelului – recepție, camere, zone de relaxare – și în restaurantul Salis s-a mizat pe farmecul tonurilor neutre precum crem și bej, pe căldură conferită de lemnul închis la culoare, toate acestea accentuate de portocaliu și Bordeaux. S-a optat pentru scafe de lumină pe tavane, lampadare de sticlă asemenea unor țurțuri, iar în ceea ce privește mobilierul s-au folosit banchete pe latura din dreaptă , realizate din piele Bordeaux, scaune cu brațe și meșe cu picior central. Combinația de lemn, piatră și piele este perfectă pentru restaurant, regăsindu-se în mobilier, în stâlpii de susținere îmbrăcați în piatră naturală, în tapițeria din piele crem, rezultatul fiind o amenajare agreabilă și primitoare.

mobilier-horeca-local-clienti-revin-8

Dacă vă doriți să investiți în mobilier HoReCa, alegeți să o faceți cu bun gust și rafinament, consultând portofoliul Galeriile Noblesse sau făcând o vizită în showroom-urile din București și Bacău. Mai multe detalii pe galeriilenoblesse.ro.