Modele de barbă în tendințe

Academia Barbatilor

Chiar dacă se spune că frumusețea este în ochii privitorului, există totuși câteva caracteristici care atrag atenția și te fac mai atrăgător. Barba, de exemplu, purtată în diferite moduri și de către bărbați din toată lumea, este considerată un simbol al masculinității, fiind asociată cu virilitatea și forța. De aceea, ți-am pregătit o listă cu modele de barbă în tendințe în 2018, pentru a-ți servi drept inspirație.

Rezultatul unui studiu efectuat în Australia arată că bărbații cu o barbă îngrijită, de aproximativ 10 zile, s-au clasat în topul listei, fiind clasificați drept cei mai atractivi.  Probabil acesta este și motivul pentru care aproximativ 55% dintre bărbații din toată lumea mizează pe un look cu barbă.  Antropologul Barnaby Dixson a cercetat preferințele ambelor sexe când vine vorba despre barbă iar rezultatele arată că atât femeile cât și bărbații consideră că barba este un simbol al masculinității iar cei care optează pentru un astfel de look sunt văzuți ca fiind generoși, sinceri, harnici și încrezători. Iar femeile se simt atrase de bărbații cu barbă pentru că aceștia sunt mai aproape de imaginea masculului alfa, oferindu-le un semntiment de securitate.  În timp ce un bărbat cu barbă pare că are mai multă încredere în sine, tot barba îi oferă un aer sofisticat și misterios. Iar misterul poate fi foarte sexy. Un bărbat cu barbă nu se teme de provocări, nu se teme să fie diferit și poate transmite ideea că este aventuros și dispus să încerce lucruri noi.

Acum, dacă tot am stabilit că barba te face mai atrăgător, iată cum poți fi și în tendințe: inspira-te din propunerile noastre de modele de barbă care sunt la modă în 2018.

1 Barba de câteva zile, a la Robert Downey Jr., este ușor de întreținut.

Robert Downey2 Look-ul ușor neglijent, așa cum poartă Chris Hemsworth, este clasic dar atemporal, putând fi purtat aproape de oricine.

Chris Hemsworth3 Barba statement, așa cum are Jason Momoa, este o adevărată declarație de stil.

Modele de barbă în 2018 momoa

4 Lookul perfect finisat, purtat de Jake Gyllenhaal, are o eleganță aparte.

Modele de barbă în 2018 Jake Gyllenhaal5 Barba de supermodel, inspirată din lookul lui David Gandy, este perfectă dacă vrei să-ți pui în valoare linia maxilarului.

David Gandy6 Lookul sofisticat adoptat de Tom Ford este impecabil, dar are nevoie de un regim strict de grooming.

tom ford7 Joe Manganiello își poartă barba cu atitudine și încredere iar lookul i se potrivește perfect.

Joe ManganielloÎn funcție de forma feței, poți opta pentru diverse modele. Dacă ai fața pătrată, ți se potrivește o barbă mai scurtă în părți și mai lungă în zona bărbiei. Același lucru este valabil și pentru fața rotundă, mai scurtă în lateral și mai lungă în partea de jos. Dacă ai fața pătrată, păstrează o lungime uniformă. Fața ovală este cea mai aproape de perfecțiune, așa că dacă ai această tipologie atunci ți se potrivesc mai toate stilurile. Inspiră-te din propunerile noastre și optează pentru modele de barbă în funcție de forma feței , ca să fii sigur că nu dai greș.

Citește și ce tip de păr facial să abordezi pentru a fi pe placul femeilor