Modele de pantofi din piele pentru bărbați. Tendințe.

academia barbatilor

Se spune că e indicat să investești banii în pantofi de calitate și într-un pat confortabil, căci ambele vor „lucra” în folosul tău. Până la urmă pantofii chiar reprezintă baza oricărui outfit. O pereche bună îți poate îmbunătăți considerabil look-ul și rezistă peste ani.

modele-pantofi-piele-tendinte-barbati-2

Dacă bugetul tău nu este cel al unui bancher de succes, atunci îți dorești că banii investiți în încălțăminte să reflecte alegeri inteligente. Așadar, hai să descoperim împreună perechile de pantofi fără de care nu ți-ai putea imagina garderoba!

modele-pantofi-piele-tendinte-barbati-3

TENIȘI ALBI DIN PIELE

În primul rând sunt albi, așadar se potrivesc la orice ținută. Designerii recomandă să porți teniși albi din piele cu un design minimalist, căci astfel îi vei putea asorta în toate variantele vestimentare posibile. Poți să porți chiar o pereche de teniși alături de un costum uni și o cămașă, spre exemplu. Totuși trebuie să ții cont de o regulă simplă: hainele din texturi „grele” (ex.: pulover) sunt potrivite într-o ținută informală, pe când articolele fine, din materiale naturale (ex.: cămașa din bumbac 100%) merg bine într-o ținută formală.

Tenișii albi din piele sunt confortabili și ușor de purtat chiar și în sezonul rece, așadar versatili. în plus sunt ușor de întreținut și echilibrează ținută. îți recomandăm să îi porți într-o ținută completă: geacă din piele neagră Bomber, o cămașa albă, o cravată neagră, un pulover negru în V și o pereche de pantaloni Chinos pentru un stil impecabil.

PANTOFI MARO BROGUE

Pantofii Brogue au fost purtați inițial de către fermierii irlandezi și scoțieni, iar perforatiile lor aveau un scop precis: să elimine surplusul de apă. între timp, pantofii au devenit un must have în garderoba bărbatului modern, căci sunt ideali pentru zilele reci de iarnă, atunci când nu ninge. în zilele noastre îi poți purta în aproape orice ținută, alături de Chinos, blugi conici sau pantaloni din stofă, un palton, o cămașă albă și pulover în V, spre exemplu. Pantofii maro Brogue impun o ținută smart casual.

modele-pantofi-piele-tendinte-barbati-4

MOCASINI NEGRI DIN PIELE

La fel că pantofii Brogue, mocasinii din piele impun o ținută smart casual. și ei au fost purtați inițial de către pescarii norvegieni, astfel încât inspiră o ținută relaxată. Ulterior li s-a adăugat o talpă groasă și au devenit încălțămintea de bază pentru studenții de top, tocmai pentru că sunt îmbinarea perfectă dintre smart și casual.

Înainte de a achiziționa o pereche de mocasini negri din piele trebuie să știi câteva lucruri. Pentru că au vârful ușor rotund, îi încadram în stilul casual, dar detaliile de material, cusătură și linie îi clasifica în categoria smart. Dacă dezvăluie prea mult din pielea piciorului nu îi poți încadra în categoria formal. Așadar, achiziționează un model care se pliază perfect pe formă picioarelor tale și în conformitate cu înălțimea pe care o ai. Poartă mocasinii alături de o pereche de pantaloni slim fit, niciodată super slim fit.

modele-pantofi-piele-tendinte-barbati-5

Detalii și produse regăsiți pe site-ul don-men.com