Moş Nicolae vine cu reduceri cadou din partea Paralela 45

academia barbatilor

Anul acesta, Moş Nicolae este mai generos ca oricând! În desaga lui încărcată găsim reduceri de până la 1000 euro la pachetele de Revelion, la circuitele internaţionale pentru primăvara-vara, dar şi la ofertele de early booking pentru sejururile verii de până la 40%. Cadourile inedite vin din partea Paralela 45, partenerul de nădejde al lui Moş Nicolae, în perioada 3-6 decembrie.

„Continuăm reducerile de la finalul lunii noiembrie care au fost foarte bine primite de romani, cu cele de Moş Nicolae de până la 35%. Cel mai mare discount îl avem la Revelionul în Maldive de 1000 euro/ familie, un cadou cu adevărat special de sărbători. Oferte foarte bune avem pentru toate destinaţiile, alături de discounturile de 35% se adăugă şi cele de 5% pentru early booking în Grecia, Spania şi Turcia”, explica Daniela Dumitrica, Marketing Manager Paralela 45.

Revelionul în Maldive are acum un preţ promoţional cu o reducere de 1000 euro / familie, astfel pachetul de 6 nopţi la hotel de 5* cu transport inclus şi transfer are un preţ special de Moş Nicolae de 4175 euro/ persoană.

Revelioanele în Dubai, Bali şi Singapore, Lisabona, Maroc, Thailanda, Las Vegas, Antalya, Praga, Roma vin şi ele cu un discount de Moş Nicolae de 30 euro / persoană. Pentru doar 369 euro/ persoană puteţi petrece noaptea dintre ani la Roma – oferta include 4 nopţi de cazare la hotel de 4* cu mic dejun, transport cu avionul şi transfer, tur de oraş şi însoţitor roman. În cazul în care alegeţi o destinaţie exotică cum este Bali şi Singapore veţi plăti 1915 euro/ persoană pentru 11 nopţi de cazare la hotel de 5 şi 4* cu mic dejun, transport cu avionul şi transfer.

Sejurile verii beneficieaza de reducerea de Early Booking de până la 35%, la acestea adăugându-se reducerea de Moş Nicolae de 5%. Un discount de Early Booking de până la 30% se aplică şi pentru Turcia plus un cadou de Moş Nicolae de 30 euro reducere pentru vacanţele în Bodrum şi Antalya unde plecările se fac din Bucureşti, Cluj, Iaşi, Craiova şi Satu Mare).

mos-nicolae-reduceri-cadou-paralela-45-sejururi-travel-2

Lista Moşului continua cu Italia şi Portugalia, unde reducerile Early Booking sunt de 25% la care se adăugă cadoul 30 de euro, acelaşi cadou fiind valabil şi la circuitele de iarnă şi primăvara în Israel, Tunisia, Thailanda şi Thailanda de Nord, America de Sud, Hong Kong, Maroc. Astfel cu o vacanţă cumpărată timpuriu puteţi petrece de 8 martie la Praga (435 euro/ persoană) sau la Lisabona (465 euro/ persoană) sau puteţi admira Verona şi Carnavalul de la Veneţia (335 euro/ persoană).

Despre Paralela 45

Paralela 45 activează de peste 24 de ani pe piaţa vacantelor, fiind cel mai cunoscut brand de turism din România. Paralela 45 a fost votată timp de şase ani la rând drept “Cea mai de încredere agenţie de turism din România”, conform studiului independent Reader’s Digest. Paralela 45 pune la dispoziţia turiştilor romani peste 100 de circuite pe toate continentele, chartere, turism individual, corporate şi intern, precum şi bilete de avion. Mai multe detalii pe http://www.paralela45.ro/turism/mos-nicolae