Negrul este simbolul lunii noiembrie

academia barbatilor

„All black” este un termen folosit pentru a descrie un stil vestimentar ce combină item-uri negre: încălțări de culoare neagră, pantaloni negri, bluze și accesorii în culoarea nopții, dar armonizate perfect. Odată cu „isteria” BlackFriday negrul a devenit un fenomen.

Dacă la început Vinerea Neagră se referea la traficul infernal de după Ziua Recunoștinței, folosit pentru prima dată de Poliția din Philadelphia, cu timpul aceast concept a devenit egal cu ziua marilor reduceri, practicată acum de majoritatea retailerilor din lume.

negru-vans-curea-noiembrie-1 negru-vans-ghete-noiembrie-1Acest concept a fost extins și de concept-store-ul Vans (aflat Afi Palace Cotroceni) și magazinul VGeneration (intersecția Moșilor cu Traian) care a transformat luna noiembrie în luna reducerilor, printr-un concept inovativ intitulat „Black November”.

negru-vans-hanorac-sport-noiembrie-1

negru-vans-incaltamintesport-noiembrie-1Prin elemente de decor, discount-ul generos și selecția de item-uri vestimentare (jeans, tricouri, hanorace, încălțăminte, șepci, ghiozdane, portofele Vans ) acesta vrea să demonstreze că negrul este „simbolul” lunii! Black November devine astfel un manifest al spiritului liber, al celor care vor să se „elibereze” de sub tirania prețurilor și să cucerească mediul urban prin nonconformism și stil personal”.