Nemo Underwater Drone, cea mai performantă dronă subacvatică

Academia Barbatilor

Grație dronelor, omul poate să cucerească cerul, fără ca măcar să se ridice de la pământ. Dar cu Nemo Underwater Drone, omul poate de-acum să exploreze adâncurile mării fără ca măcar să intre în apă. Poate că la prima vedere Nemo pare o jucărie, dar caracteristicile sale tehnologice o fac una dintre cele mai avansate drone pentru aventuri subacvatice, disponibile pentru publicul larg.

Nemo Underwater Drone

Nemo dispune de tehnologia de stabilizare QAS-Balance, care permite captarea de imagini clare din ecosistemul subacvatic. Prin intermediul acestei tehnologii, drona transmite video-uri de înaltă calitate, pe care le vezi imediat pe device-ul mobil. Unicul lucru pe care trebuie să-l faci este să instalezi aplicația Aquarobot. Iar pentru cei care doresc o experiență submarină și mai intensă, Nemo funcționează perfect și împreună cu platformele VR.

Nemo se poate scufunda la adâncimi de până la 100 m

Camera anti-acvatică integrată în submarinul Nemo nu este una oarecare. Vine cu o excepțională rezoluție 4K UHD, la 30 frame-uri pe secundă. Are 16 megapixeli și poate capta video-uri de 1080p full HD, la 120 fps. Poți folosi camera și pentru a face fotografii subacvatice, robotul dispunând de un LED de 1000 lumeni care permite captarea de fotografii foarte clare în adâncuri.

Spre deosebire de jucăriile similare, Nemo Underwater Drone se poate scufunda până la 100 metri, la o viteză de circa 2 metri pe secundă. Aceasta este adâncimea maximă până la care poate coborî deoarece exact 100 de metri are lungimea cablului de care este conectată. Puterea dronei subacvatice e dată de o baterie reîncărcabilă de tip C-Hyper Helix, care poate ține drona în viață sub apă timp de maxim 3 ore. Dacă vrei mai mult, desigur, poți cumpăra o baterie adiacentă.

Nemo Underwater Drone este, așadar, echivalentul subacvatic al unei drone quadcopter de top. Are o cameră fantastică și un sistem de stabilizare video inovativ. O poți cumpăra la prețul de 1799 dolari.

Citește și: 5 drone cool pentru toate buzunarele