Nikon D3100 – aparat foto DSLR, foarte compact

academia barbatilor

Nikon a montat pe aparatul foto dSLR D3100 cel mai nou senzor CMOS pentru detalii incredibile şi gradaţie fină a culorilor. Fie că folosiţi filmarea Full HD sau fotografiaţi, senzorul este esenţial pentru calitatea imaginii. Numărul mare de pixeli al senzorului aparatului produce imagini cu o claritate izbitoare, dezvăluind toate nuanţele scenei originale.

Indiferent că este momentul unui portret de familie sau doriți o fotografie în mişcare, modul Ghid vă sugerează cum să obţineţi fotografii extraordinare în cel mai scurt timp. Pentru secvenţele de acţiune, autofocalizarea cu urmărire a subiectului menţine subiectul focalizat corect.

nikon-d3100-kit-aparat-foto-dslr-compact-1Obţineţi imagini clare cu uşurinţă, folosind obiectivul foto Nikon DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR cu stabilizator optic de imagine. O gamă largă de obiective NIKKOR oferă libertatea explorării din diferite unghiuri şi obţineţi fundaluri nefocalizare (DOF) în timp ce sistemul avansat al imaginii asigură o calitate remarcabilă.

nikon-d3100-kit-aparat-foto-dslr-compact-2Cu doar 505g, aparatul foto dSLR Nikon D3100 compact este uşor de utilizat, datorită mânerului ergonomic care simplifică fotografierea pe verticală sau orizontală. Noile butoane pentru funcţiile frecvent folosite precum Live View şi D-Movie şi modul de eliberare a declanșatorului sporesc şi mai mult uşurinţa de utilizare.

nikon-d3100-kit-aparat-foto-dslr-compact-3Autofocalizarea de mare precizie răspunde imediat la schimbările din scenă sau compoziţie, menţinând focalizarea pe subiect pentru a captura expresiile trecătoare sau subiectele aflate în mişcare rapidă.

nikon-d3100-kit-aparat-foto-dslr-compact-4Cu o valoare ISO maximă de 3200 (expandabilă până la 12.800) puteţi fotografia cu timpi scurţi de expunere, reducând tremurul mâinilor în cazul în care fotografiați scene cu iluminare scăzută.    

nikon-d3100-kit-aparat-foto-dslr-compact-5 Live view-ul oferă o metodă intuitivă de a fotografia animalele de companie sau copiii în mişcare. Apăsaţi doar un buton şi este pregătit. Live view-ul face aparatul foto dSLR Nikon D3100 foarte uşor de folosit, precum un aparat compact. Nikon D3100 selectează automat modul Scenă care se potriveşte la situaţia şi subiectul dumneavoastră. În timpul fotografierii cu Live view în modul Auto, selectorul automat al scenei activează una din scenele pretabile – Portret, Peisaj, Close-up, Portret de noapte.

[youtube id=”ttOeXOQVYZg” width=”600″ height=”350″]

Aparatul se regăsește în magazinul online F64 la un preț de 1499 lei, fiind disponibil și în rate începând de la 41,40 lei/lună.