Nivea Men a lansat o nouă gamă de cosmetice pentru bărbați

academia barbatilor

Indiferent care este următoarea ta provocare, fie că îți dorești să te apuci de sport, să escaladezi un munte sau să îți schimbi stilul de viață, NIVEA MEN te susține să realizezi orice îți propui. Pentru că un bărbat care se simte bine în propria piele va avea întotdeauna încrederea de a obține mai mult, de a-și depăși potențialul și de a îi inspira pe ceilalți. Descoperă noua gamă de cosmetice pentru bărbați NIVEA MEN.

Noua gamă include șampon, gel de duș, antiperspirant, gel de curățare pentru față și barbă, spumă și gel de ras, after-shave.

Vara aceasta, NIVEA MEN a lansat gama de produse DEEP și te îndeamnă să îți depășești limitele, pentru că adevărata performanță începe din interior.

Alături de NIVEA MEN DEEP, Radu Restivan – antrenor de cycling, aerobic și atletism – va inspira prin exemplul personal pe toți cei care vor dori să facă în sfârșit acel extra pas către depășirea limitelor, ale minții și ale corpului.

Radu a lucrat ca jurnalist sportiv, în agenții de comunicare și PR, iar la 27 ani a decis să își schimbe complet viața prin sport. El demonstrează că fiecare zi este o nouă oportunitate de autodepășire: dacă la început nu putea alerga nici măcar un kilometru, acum a terminat peste 20 de maratoane și ultramaratoane. Este ambasador „World Marathon Majors” (circuitul celor mai mari maratoane din lume), dar și al unor competiții din România și gazda „Discover the World through its Marathons” (primul documentar video de alergare).

radu restivan nivea men

Credit foto: Alex Fasui

În plus, este cel care a creat o adevărată comunitate de alergare urbană – 321sport – prin care inspiră și ajută oameni de toate vârstele să își schimbe viața prin intermediul sportului, participând la antrenamentele sale. Programul #dela1la21 este astăzi cel mai mare program dedicat pasionaților de alergare.

Mai mult ca oricând, NIVEA MEN te susține să fii la înălțimea obiectivelor tale. Produsele de îngrijire NIVEA MEN DEEP sunt special concepute pentru pielea bărbaților datorită formulei care asociază carbonul cu ingredientele antibacteriene, asigurând o curățare profundă și prospețime de durată – indiferent de provocările pe care le accepți. De asemenea, beneficiază de un parfum aparte, cu note intens lemnoase și un design minimalist, masculin.

Pregătește-te să dai tot ce ai mai bun!

Despre NIVEA MEN:

Marca NIVEA MEN aparţine grupului german Beiersdorf AG şi este unul dintre brandurile de top în îngrijirea masculină, la nivel mondial. Gamele din portofoliu se extind de la produse pentru bărbierit şi creme pentru ten, până la geluri de duş, şampoane, produse de styling şi deodorante, acoperind astfel toate nevoile de îngrijire şi igienă personală ale bărbaţilor moderni. Cu o istorie de peste 90 ani, rolul NIVEA MEN este de a scoate la lumină potenţialul fiecărui bărbat şi de a-i spori încrederea în sine pentru a realiza lucruri măreţe.