Nivea Men Creme şi luna martie – pe înţelesul bărbaţilor (P)

academia barbatilor

, Grooming

Anul trecut a fost lansată NIVEA MEN Creme: prima cremă masculină de la interior la exterior, perfectă pentru mâini, faţă şi corp.

Apreciată de bărbaţii de pretutindeni pentru textura uşoară, care nu lasă pielea lipicioasă şi pentru mirosul pur bărbătesc, cea mai masculină cremă hidratantă e livrată în cutia cu mecanism de deschidere cu filet, care se deschide atunci când vrei ş i rămâne închisă atunci când o închizi.

Ceea ce a condus la întrebarea … dacă toate lucrurile ar fi special create pe înţelesul bărbaţilor?

nivea-men-creme-muna-martie-barbati-2

Luna Martie poate să pară complicată. Ai tradiţii de respectat, alegeri de făcut şi multe femei de impresionat. Aşa că s-a făcut totul mai simplu, cu noile kituri NIVEA MEN pentru Buchete Irezistibile şi Cine Romantice!

Compuse doar din ingrediente atent selectate şi verificate pentru compatibilitate, kiturile NIVEA MEN Creme vin la pachet cu instrucţiuni tehnice pe înţelesul bărbaţilor, care să facă experienţele lunii Martie la fel simple ca a deschide o cutie de cremă.

Preţ recomandat NIVEA MEN Creme:14.95 lei (150 ml); 9.40 lei (75 ml); 4.99 lei (30 ml).

Despre NIVEA MEN:

Marca NIVEA MEN aparţine grupului german Beiersdorf AG şi este unul dintre brandurile de top în îngrijirea masculină, la nivel mondial. Gamele din portofoliu se extind de la produse pentru bărbierit şi creme pentru ten, până la geluri de duş, şampoane, produse de styling şi deodorante, acoperind astfel toate nevoile de îngrijire şi igienă personală ale bărbaţilor moderni. Cu o istorie de peste 90 ani, rolul NIVEA MEN este de a scoate la lumină potenţialul fiecărui bărbat şi de a-i spori încrederea în sine pentru a realiza lucruri măreţe.