Noi idei de amenajare a unui apartament mic

academia barbatilor

Vă prezentăm  un apartament minimalist gata finisat, ca și idee de amenajare. Proprietarul acestuia și-a dorit un interior luminos, contemporan, care să includă , de asemenea, obiectele colecționate de sine de -a lungul anilor.

idei-amemajare-apartament-mic-spatiu-2

Deoarece apartamentul este situat la un etaj superior are o deosebită vedere la peisajul urban, motiv pentru care designerii au ales o paletă de gri- albastru, alb și maro.

idei-amemajare-apartament-mic-spatiu-3

idei-amemajare-apartament-mic-spatiu-4
Zonele de locuit și de luat masa ale apartamentului arată convențional la o prima vedere, dar designul introduce materiale “nerafinate”, cum ar fi șapa de ciment și dale de piatră, adoptând o abordare casual.

idei-amemajare-apartament-mic-spatiu-5

idei-amemajare-apartament-mic-spatiu-6

În sensul său cel mai pur, un stil contemporan nu este de obicei foarte lustruit, lăsând părți ale casei într-o stare brută și introducând materiale și mobilier modern. Materiale naturale sunt o necesitate , astfel încât lemnul în forma sa cea mai pură este prezentat pe larg.

idei-amemajare-apartament-mic-spatiu-7

Lumina din camere a fost asociată cu un finisaj alb lucios pentru a lega întregul look. Chiar aceeași vopsea de perete albastru are mai multe nuanțe.

idei-amemajare-apartament-mic-spatiu-8

În dormitoare, aspectul deschis inițial a fost reconfigurat pentru a include obiectele de mobilier, evitându-se o încărcătură foarte mare. Spațiu ascuns este un element important pentru fiecare casă , iar acest design are grijă de această cerință , adăugând dulapurile suplimentare pentru orice, de la haine la divertisment etc.