Noi oferte inedite la Târgul de Turism prin Paralela 45

academia barbatilor

, Travel

Paralela 45 preconizează o creştere cu 30% a vânzărilor în cadrul Târgului de Turism ce începe astăzi, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Cu discounturi promoţionale de până la 45%, Paralela 45 îşi întâmpină turiştii cu oferte în peste 100 de staţiuni pentru vara 2015, precum şi Revelioane exotice şi vacanţe la schi, alături de lansarea noilor destinaţii către Rimini şi Costa Blanca.

„Târgul de turism din noiembrie este foarte important noi, dovada stau cei peste 20 de ani de participare ai agenţiei Paralela 45. Bugetul pentru un astfel de târg creşte de la un an la altul, începând de la standul de prezentare, instruirea agenţilor, până la promovarea ofertelor. Acum are loc şi prima interacţiune a turistului Paralela 45 cu vara 2015. Anul acesta am pregătit cea mai mare selecţie de destinaţii, unde discountul din timpul târgului ajunge până la 45%, la charterele pentru Grecia, Turcia, Italia, Spania şi Portugalia. În plus, avem şi două noutăţi în portofoliu, chartelerele către Rimini şi Costa Blanca (Valencia, Alicante, Benidorm) cu preţuri începând de la 399 euro/ persoană, la care se aplică reducerea din timpului târgului de 7% pentru orice vacanţă cumpărată”, explica Alin Burcea, Preşedinte Paralela 45.

paralela-45-targ-turism-2014-romania-2015-oferta-2

Cele mai multe destinaţii pe care turiştii le vor găsi la standul Paralela 45 în perioada 13-16 noiembrie 2014 vizează Litoralul 2015, unde discounturile ajung până la 45%. Vacanţele pentru Grecia, Turcia, Italia şi Spania încep de la 214 euro pentru 7 nopţi de cazare în hotel de 4 stele şi transport cu charterul. „În 2015, Grecia va deţine în continuare supremaţia, estimăm că cele mai căutate insule vor rămâne Creta, Rodos, Mykonos, Santorini, urmată de Turcia, în timp ce pe plan intern românii vor alege staţiunile Mamaia şi Neptun”, adăugă Alin Burcea.

Acestora li se adăugă cele două noi superbe destinaţii incluse în portofoliu, cu preţuri începând de la 399€ de persoană, în tarif fiind inclus şi biletul de avion. Prima este din Italia, staţiunea Rimini, situată pe coasta de est a Italiei, considerată de mult timp cea mai atractivă staţiune de litoral a Italiei. A doua noutate este Alicante, unul dintre cele mai frumoase oraşe de coastă ale Spaniei, aflat la Marea Mediterană.

paralela-45-targ-turism-2014-romania-2015-oferta-3

Pentru cei care nu s-au decis încă asupra destinaţiei pentru Revelion, Paralela 45 vine cu oferte pentru toate gusturile – de la sejururi cu autocarul în Istanbul sau Praga, până la destinaţii exotice, pe o plajă exotică din Maldive, Mauritius, Thailanda sau Băli sau vizitarea metropolelor cum sunt Moscova sau Las Vegas. Cu un buget de până în 250 euro puteţi merge de Revelion în Istanbul, în timp ce pentru vacanţele exotice trebuie să alocaţi aproximativ 1500 euro pentru un Revelion în Thailanda şi aproximativ 2000 euro pentru Bali sau Las Vegas.

În ultimii ani tot mai mulţi romani aleg să-şi petreacă vacanţele de iarnă în clăpari. Ofertele includ atât zonele cunoscute deja de toţi turiştii din Bulgaria – Bansko, Borovets, Pamporovo sau Răzlog, dar şi în celebra Austrie, cu cele mai căutate staţiuni Kaprun, Zell Am See şi Rauris. Ofertele Paralela 45 pleacă de la 67 euro/ loc în cameră dublă cu demipensiune la hotel de 4 stele în staţiune Kaprun şi 71 euro cu aceleaşi condiţii în staţiunea Zell Am See, în timp ce pentru Bulgăria, preţurile pornesc de la 21 euro/ loc în cameră dublă cu mic dejun la hotel de 3 stele.

paralela-45-targ-turism-2014-romania-2015-oferta-4

Nici seniorii nu sunt uitaţi, aceştia putând alege din numeroasele oferte în capitalele europene sau în zonele de litoral în Costa Brava sau Madeira, şi nu în ultimul rând circuitele, de la cele cu autocarul în Istanbul sau Grecia, până la cele din China, Maroc, Vietnam sau Japonia. Acestea încep de la 200 euro şi pot ajunge până la 1500 euro în cazul circuitelor. Pentru cei care vor să rămână pe meleagurile româneşti, ofertele în staţiunile balneo încep de la 100 lei/ noapte.

Fiecărui tarif de lista i se adăugă în cadrul târgului o reducere suplimentară de 7%.