Noii sneakersi ECCO Intrinsic

academia barbatilor

, Fashion

Evadează din cotidian cu noii sneakersi ECCO Intrinsic! Disponibili pe alb, negru sau alb cu negru, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, ECCO Intrinsic reflectă evoluția pantofului sport și înglobează ultimele tendințe în materie de design adaptat aglomerației urbane din ziua de azi. Deși doar de puțin timp au devenit piese de bază în garderobă de zi cu zi, sneakersii fac trecerea către un stil de viață activ și sănătos, adăugând o notă urban-casual la orice ținută, în timp ce asigură confort maxim pentru picioarele tale.

“Athletic aesthetic” este un trend care câștigă tot mai mult teren și ne permite să ne dezvăluim preferința pentru un stil de viață sănătos și prin intermediul hainelor pe care le purtăm. Nu e de mirare, așadar, că sneakersii au devenit încălțămintea preferată a femeilor și bărbaților moderni, activi, preocupați de stil și tendințe.

sneakersi-ecco-intrinsic-colectie-barbati-femei-2

Pentru a răspunde nevoii de viteză și energie specifice iubitorilor de modă și stil urban, ECCO a creat noua colecție ECCO Intrinsic, pantofi sport cu design de elită și detalii tehnice speciale. ECCO Intrinsic îmbină armonios confortul și stabilitatea, grație tălpii direct injectate cu model în zig-zag.

Confecționați fie din piele moale, fie din combinație de piele cu un material special tricotat, modelele ECCO Intrinsic sunt create special pentru persoanele cu preocupări atletice, dar care vor totodată să fie în pas cu moda. Pantofii sport ECCO Intrinsic arată inedit și îndeplinesc caracteristicile esențiale ale încălțămintei de calitate:

  • Confort total: forma anatomică a pantofului permite ca piciorul să se miște natural și confortabil întreaga zi.
  • Flexibilitate maximă: talpa curbată și rotunjită permite ca acești sneakersi să fie extrem de confortabili, ușori și flexibili.
  • Fixare perfectă: sistemul de închidere cu șireturi ajustabile face ca fiecare model ECCO Intrinsic să se muleze perfect pe forma piciorului.

sneakersi-ecco-intrinsic-colectie-barbati-femei-3

ECCO Intrinsic reinterpretează încălțămintea sport cu fler și inovație, garantându-ți un look modern și confort maxim oriunde te-ai deplasa, fie că te plimbi prin oraș, mergi la sală de sport, cutreieri magazinele sau dansezi cât e noaptea de lungă. ECCO Intrinsic nu lipsește din niciun scenariu în care tu deții controlul, chiar dacă trebuie să te deplasezi rapid dintr-un loc în altul și să jonglezi constant cu sarcinile de zi cu zi!

sneakersi-ecco-intrinsic-colectie-barbati-femei-4

Noii sneakersi ECCO Intrinsic pentru bărbați și femei sunt disponibili în magazinele ECCO din București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara, Brașov și Sibiu, precum și în magazinul online www.ecco-shoes.ro.