Noile culori de costume pentru sezonul cald

academia barbatilor

După două sezoane dominate de culori închise, primăvara vine cu nuanțe care vor înviora garderoba, iar costumele de haine nu fac excepție de la regulă. Noile culori de costume sunt luminoase, pastelate și te provoacă la combinații creative. Chiar dacă nu te regăsești în categoria dandy style, aceste costume te vor surprinde prin versatilitatea lor și nu vei ezita să le abordezi. De la tonuri de bej la nuanțe prăfuite din gama pastel până la culoarea cireșelor coapte, primăvara aduce un suflu nou în stilul tău de zi cu zi. Optează pentru croielile clasice și nu te sfii să le porți de la birou la un cocktail party sau în ținute smart casual în orice zi.

Dar iată care sunt noile culori de costume pentru sezonul cald!

Bleu cyan

E posibil să ai deja costume în culori derivate din albastru în garderobă, dar nuanța aceasta de bleu cyan este atât de luminoasă încât îți va întineri look-ul și îți va însenina ziua. Deși atât de deschis la culoare, acest costum este extrem de elegant și îți oferă un aer Mediteranean, sofisticat. Asociază-l cu pantofi maro, din categoria dess shoes, în ținuta de office sau cu mocasini pentru un look de riviera.

 

noile culori de costume

Sursa foto: Mango

Nuanțe de coral

Nimic nu amintește mai mult că vara se apropie decât această nuanță caldă de coral. Pentru a rămâne totuși în zona de tranziție, combină costumul cu o cămașă neagră și dress shoes negri. Astfel, îl poți transforma într-o variantă remarcabilă pentru office. Pe măsură ce înaintăm în sezonul cald, îl poți asorta cu tricou basic și sneakers, într-un look smart casual de purtat în orice moment al zilei.

noile culori de costume

Sursa foto: Zara

Bej auriu

Deși o variantă neutră, acest costum nu va trece neobservat în acest sezon. Caldă și discretă, această culoare arată ideal pe un costum din in și este o opțiune perfectă pentru a pune în evidență o piele bronzată. Așa că, păstrează-l pentru la vară! Poartă-l cu tricou și mocasini, într-o ținută rafinată cu aer relaxat.

noile culori de costume

Sursa foto: Massimo Dutti

Cafea cu lapte

Acest costum din amestec de mătase și in, într-o nuanță discretă și neuniformă de cafea cu lapte, brăzdat de dungi albe, este o alegere ideală pentru sezonul cald. Cu tricou polo, tricou la baza gâtului sau cămașă simplă, espadrile din piele întoarsă, mocasini sau sneakers, acest costum permite suficiente combinații cât să-ți ajungă tot sezonul. Depinde doar de tine cum variezi piesele în ținute.

noile culori de costume

Sursa foto: Suit Supply

Culoarea cireșelor coapte

Sezonul cald nu aduce în cromatica costumelor de haine doar tonuri luminoase și  pasteluri. Poți încerca și ceva mai intens, cu un impact vizual mai puternic. Un costum în culoarea cireșelor coapte este propunerea designerilor pentru un look îndrăzneț dar cu stil. Îl poți purta cu cămașă formală și cravată la birou sau cu o cămașă din denim și pantofi hibrid pentru o ținută smart creative.

noile culori de costume

Sursa foto: Mango

Sursa main foto: Suit Supply