Noua apă de toaletă Opportune Premium

academia barbatilor

Ce poate fi mai potrivit pentru un bărbat elegant decât un parfum vibrant și senzual, care subliniază esențele din natură? Amway prezintă noua apă de toaletă OPPORTUNE™ Premium, special creată pentru bărbații eleganți și sofisticați.

OPPORTUNE™ Premium, conceput cu pasiune de specialiștii Amway în Franța, este prima apă de toaletă ce exprimă o experiență senzuală, un dualism între două extreme, rece și fierbinte. Apa de toaletă este o provocare pentru bărbații care îndrăznesc să poarte miresme contrastante de piper fierbinte și citrice răcoroase, arome vibrante care evidențiază masculinitatea.

Pentru a dezvolta cea mai recentă creație, din gama de ape de toaletă pentru bărbați, s-a folosit o modalitate revoluționară de captare a aromelor Jungle Essence™*, o tehnologie de ultimă generație, ce captează direct din natură transparența și prospețimea răcoroasă a notelor de vârf.

apa-toaleta-opportune-premium-amway-2O esență subtilă și sofisticată

OPPORTUNE™ Premium debutează cu note subtile și sofisticate, fiind caracterizat prin contrastul dintre piperul fierbinte și citricele răcoroase, cu arome direct din natură.

Notele superioare sunt reprezentate de esența de piper roz Jungle Essence*, mandarină și pepene, fiind urmate de notele medii de piper Sichuan Jungle Essence*, iasomie și lavandă și un ton profund, uscat de ambră, mesteacăn, mosc și ulei esențial de lemn de cedru. Aromele vibrante se combină pentru a dezvălui apa de toaletă OPPORTUNE™ Premium, o mireasmă electrizantă și masculină.

Tehnologia „ JUNGLE ESSENCE®

Tehnologia JUNGLE ESSENCE® reflectă parfumurile originale din natură. Jungle Essence este marcă înregistrată a V. MANE FILS, Société anonyme.

Design modern și atrăgător

Noua apă de toaletă OPPORTUNE™ Premium este pusă în evidență de flaconul de sticlă de 50 de ml, cu finisaj metalic elegant, atrăgător pentru bărbații moderni. Ingredientele de calitate superioară și concentrația de uleiuri esențiale conferă apei de toaletă durabilitate mai mare, atât în flacon, cât și pe piele.

Experimentați dualitatea rece-fierbinte cu noul OPPORTUNE™ Premium!

apa-toaleta-opportune-premium-amway-3DE UNDE POT FI ACHIZIȚIONATE

Apa de toaletă OPPORTUNE™ Premium poate fi achiziționată prin intermediul celor 40.000 de Întreprinzători Amway din România. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați http://www.amway.ro/product/118641,opportune-premium#.VNCIhmSUdvp

Apa de toaletă este disponibilă în varianta de 50 ml.

Prețul recomandat de vânzare este 172,61 RON 

###

Despre Amway

Amway este liderul mondial în vânzări directe, conform Direct Selling News Global 100, cu sediul în Ada, Michigan, Statele Unite ale Americii. În 2013, compania a înregistrat venituri totale de peste 11,8 miliarde dolari. Mărcile Amway cu cele mai mari vânzări sunt reprezentate de vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare NUTRILITE™, produsele de îngrijire a pielii ARTISTRY® și sistemele de tratare a apei, eSpring®.