Noua campanie de fashion masculin – Bigotti, în media italiană

academia barbatilor

, Fashion

Echipa de creație a brand-ului masculin de îmbrăcăminte Bigotti a ales Positano, perla coastei Amalfitane, pentru a realiza cea mai recentă campanie de imagine.

Lumina strălucitoare, nuanțele deosebite, peisajului care îți tăie respirația și detaliie arhitecturale, reflectă întocmai temă colecției de primăvară-vară, inspirată din eleganță tipică italienilor și stilul „la dolce vita”.

noua-colectie-2016-bigotti-italia-romania-3

Realizată pe străzile înguste a idilicului oraș Positano, ședința foto care i-a avut că protagoniști pe Michael Layr și Jakub Zelman, cunoscuți din prezentările de modă Dolce & Gabanna, respectiv Emporio Armani nu a trecut neobservată de presa locală.

noua-colectie-2016-bigotti-italia-romania-2

Motivul principal a fost prezența modelului Nicoleta Vaculov care a stârnit admirația locuitorilor care s-au oprit în trafic, blocând străzile înguste ale coastei. După Catrinel Menghia și Mădălina Ghenea, Nicoleta Vaculov a avut un impact puternic asupra italienilor care au remarcat frumusețea ei.

noua-colectie-2016-bigotti-italia-romania-4

Evenimentul a fost consemnat în Positano News care a concluzionat că în oraș se simte deja pulsul primăverii și a consemnat că o echipă de profesioniști români au realizat o ședința foto în orașul de coastă. Nouă colecție Bigotti va fi disponibile în magazinele din întreaga țară.

Credit foto: Positanonews.it