De ce ne place noua colecție de pantofi ECCO

academia barbatilor

Bărbații au nevoie de piese vestimentare și accesorii versatile și comode. O pereche de pantofi care poate fi purtată la cât mai multe ținute devine preferata sezonului.

Stilul minimalist și confortabil abordat de ECCO sezon de sezon, inspirat din patrimoniul scandinav, este apreciat de bărbații activi și cu un stil de viață alert.

În acest sezon, noua colecție ECCO  ia două direcții: una care cuprinde stilul de viață scandinav simplu și care se concentrează asupra lucrurilor naturale; iar cealaltă direcție este inspirată de folclor, cu un aspect eclectic și energic.

Poate nu știai că brandul ECCO a fost înființat acum mai bine de 50 de ani, cu scopul precis de a produce pantofi casual confortabili, în propriile tăbăcării și fabrici. ECCO a ales să controleze întregul proces de fabricație, de la prelucrarea materiilor prime și până la livrarea produselor către clienți.

Mai jos poți vedea câteva modele din colecția toamnă-iarnă 2016/2017:
Ghete elegante barbati ECCO Jeremy (Negre)_699.90lei Pantofi casual barbati ECCO Soft 7 (Black-Splash)_549.90lei Pantofi eleganti barbati ECCO Ian (Coffee)_649.90lei Pantofi eleganti barbati ECCO Jared (Navy)_599.90lei Pantofi eleganti barbati ECCO Jared (Warm Grey)_599.90lei

Pantofi ECCO Jeremy 679.90 lei