Noua colecție La Martina toamnă/iarnă 2014-2015

academia barbatilor

Stil impecabil. Eleganță regală. Finețe de pietre prețioase. Precizie sportivă. Acestea sunt caracterisiticile celor 4 capsule ce alcătuiesc colecția toamnă/iarnă 2014-2015 a brandului La Martina.

Guards Collection aduce capsula ROYAL BOX care transmite bogăție și lux, dar, de asemenea, rigoarea obișnuită a stilului militar. Jachetele de inspirație clasică a uniformelor englezești sunt realizate cu materiale grele și lână: fetru compact, lână, twill dublu pentru paltoane și cape sau lâna dublă de miel pentru o nouă sugestie de blazer.

la-martina-colectie-2014-2015-toamna-iarna-4

Colecția își propune să mențină aspectul tradițional al lânii, fără a compromite confortul și finețea țesăturilor care permit croiuri adaptate și asamblare modernă. Pe lângăƒmai multe țesături colorate, a fost introdusă o stofă scoțiană originală în carouri, în tonuri diferite de camel, gri și atingeri de Bordeaux profund. Tartanul blazerului cu două rânduri de nasturi de la bărbați se potrivește cu decorațiile aurite și broderiile colorate, cu epoleții și finisajele inspirate de îmbrăcămintea Familiei Regale și din istoria militară din arhivele britanice.

Capsula England este o o celebrare a stilului polo ușor recognoscibil al englezilor. Aceasta a luat naștere din combinarea diferitelor materiale personalizate folosind caracteristici grafice și aplicații La Martina.

la-martina-colectie-2014-2015-toamna-iarna-3

Capsula Coleccion Privada e o chintesența a stilului englezesc, înviorat de amestecul latin argentinian. Influențele argentiniene duc la un nou stil hibrid englezesc, format din jachete deconstruite, care sunt confortabile și slim fitted și foarte, foarte chic. Țesături Harris originale englezești și țesături exclusive italiene, produse din lână cu căptușeala de bumbac cu un aspect de lână și atingere moale că de cașmir, sunt folosite pentru jachete la un singur rând, cu buzunare mari, umeri bine construiți și linii drepte minimaliste.

la-martina-colectie-2014-2015-toamna-iarna-2

Capsula Gemstone este caracterizată prin detalii și decorațiuni, care își iau inspirația din pietrele prețioase. Broderii de argint și de aur pe fond alb-negru sunt adesea folosite într-un mod sofisticat și acest lucru face hainele noastre de sport mai elegante și speciale.

Parteneriatul dintre La Martina și Maserati continuăƒcu o nouaƒcolecție capsulăƒcare include un tricou special produs pentru a sărbători 100 de ani de existență pentru Casa cu Trident. Creată pentru a sublinia pe deplin personalitatea sportivăƒa celor două branduri, colecția capsulă La Martina pentru Maserati selectează materiale care sporesc aerodinamica formelor, cum ar fi neoprenul respirabil, de exemplu. Gama include pulovere cu rezistente la apă, legare termicăƒîn loc de cusături tradiționale, fermoare acoperite, inserții reflectorizante. Maserati a ales La Martina pentru a intra în lumea internationalăƒa polo, împărțind: sportivitate, putere, rafinament și eleganță.

la-martina-colectie-2014-2015-toamna-iarna-5

Noua colecție La Martina toamnă/iarnă 2014-2015 poate fi găsită în magazinele La Martina din Băneasa Shopping City (parter) sau Victoria Gallery (parter) sau online pe http://www.lamartina-store.ro.