Noul Bentley 2020 Flying Spur e o bijuterie pe roți

Academia Barbatilor

Bentley este un constructor de automobile care s-a plasat mereu într-un spațiu exclusivist și unic, în care luxul extrem și performanțele tehnologice se împletesc perfect. Acum, compania se întrece pe ea însăși, pregătind lansarea noului grand tourer 2020 Flying Spur.

Este a treia generație a acestui excepțional și opulent sedan sport. Noul model are multe caracteristici noi cu care își va încânta clienții. Începând cu „inima” lui – motorul de 6 litri W12 twin-turbo, capabil să „livreze” 626 cai-putere, care propulsează Flying Spur-ul de la 0 la 100 km/h în 3,7 secunde, asigurându-i o viteză maximă de 333 km/h.

Mai mult, acesta este primul model Bentley cu tracțiune integrală, fiind cel mai adaptabil și mai acrobatic vehicul produs de constructorul britanic. Cine se urcă la bordul lui Flying Spur nu va putea trece nici peste interiorul extrem de luxos, în care vedetele sunt dotările digitale.

E vorba de un display de tip infotainment, configurabil, plasat pe un cadru cu trei fețe, care se rotește, celelalte două fiind ocupate, la alegere, de cadrane analogice cu ceas, busolă și cronometru sau pur și simplu cu panoul de lemn, pentru un look vintage. Portierele sunt îmbrăcate în piele „3D” iar finisajele de lux sunt dincolo de orice imaginație.

La acestea se adaugă un display heads-up, o cameră night vision, asistent de trafic, sistem automat de frânare, self-parking, cameră top view de 360 grade și multe altele.

Flying Spur va fi fabricat în localitatea Crewe, din Anglia, și va avea pe capotă o nouă mascotă „Flying B”, retractabilă. Bentley Flying Spur va fi disponibil începând cu finalul anului.

Foto: Bentley

Citește și: Bentley, un nume ce rezonează cu luxul