Noul model de bascheți Jordan Jumpman Diamond, disponibil de la 1 iulie

academia barbatilor

Pentru toți cei care ați așteptat vești din sport…. Jumpman are o surpiză pentru voi!

Pantofii Jordan se află printre cei mai populari pantofi pentru baschet de performanță de mulți ani, iar modelele sunt mereu îmbunătățite și reinventate. Chiar în mijlocul sezonului cald, The Jumpman vine cu câteva modele de bascheți interesante, la prețuri accesibile, de vară.

Însă revelația acestui sezon este modelul Jordan Jumpman Diamond, care este realizat de însuși designerul legendă și Vice Președinte de design al brandului Nike, Tinker Hatfield. Veți recunoaște pantoful imediat după grilajul cu decupaje în formă de diamant care îmbracă zona de mijloc a pantofului și cea a călcâiului, oferind suport, și după logo-ul Jumpman care tronează deasupra acesteia. De asemenea, talpa este prevăzută cu același sistem de pernă de aer de la modelul Nike Zoom Air.

Fie că joci în liga profesionistă, fie că ești pasionat de baschet sau doar iubitor de modă, poți aduce acest model Jordan în garderoba ta. Poartă-i în ținute sport, ultra casual sau urban pentru a fi cu un pas înaintea celorlalți iubitori de sneakers.

Jumpman Diamond va fi disponibil în magazine începând de luni, 1 iulie, la prețul de 130 de dolari.

Sursa main foto: Nike

Citește și Cum să îți cureți pantofii sport