Noul Philips Moda 2, un monitor cu adevărat stilat

academia barbatilor

MMD, partenerul licențiat pentru monitoarele Philips, lansează Philips Moda 2, un nou monitor cu design minimalist alb. Monitorul dispune de un panou IPS de 27 de inchi ce îmbină imagini uimitoare și sunet cristalin, cu ajutorul boxelor integrate de 7 waţi. Philips Moda 2 se bucură de conectivitate Bluetooth pentru transmisiuni video și audio.

„Aspectul este foarte important atunci când oamenii aleg un monitor pentru spațiul de lucru de acasă”, spune Thomas Schade, vice președinte EMEA în cadrul MMD. „Suntem încrezători că noul nostru model va atrage atenția şi pentru funcţionalitatea sa. Pe lângă designul Moda 2 extrem de atrăgător, utilizatorii se vor bucura de o experiență video și audio uimitoare.”

monitor-philips-moda-2-stilat-stilat-mmd-2 - Copy

Imagini captivante la 360 de grade
Monitorul beneficiază de un design minimalist, elegant, ce se potriveşte perfect în orice încăpere. Marginea ecranului are o dimensiune mult redusă: rama exterioară nu măsoară mai mult de 2.5 mm, iar banda neagră din interiorul panoului, doar 3.5 mm. Toate aceste caracteristici oferă mai mult spațiu pentru vizualizare.

monitor-philips-moda-2-stilat-stilat-mmd-3 - Copy

Sunet uimitor

Pentru o experiență audio îmbunătățită, boxele integrate de 7 waţi sunt alimentate de un sistem audio acordat cu tehnologia SRS WOW HD. Astfel, experiența audio captivantă este redată de un sistem audio surround cu 5.1 canale.

monitor-philips-moda-2-stilat-stilat-mmd-4 - CopyStreaming Bluetooth

Ultimul lucru de care un spațiu are nevoie sunt şi mai multe cabluri. Modelul 275C5QHAW beneficiază de tehnologia Bluetooth, astfel încât utilizatorii pot împărtăși conținut video și audio wireless, direct pe ecranul monitorului, de la orice device compatibil și se pot bucura de conținut la o calitate foarte bună.

monitor-philips-moda-2-stilat-stilat-mmd-5

Calitate video excepțională

Prin intermediul tehnologiei AH-IPS, unghiul de vizualizare foarte mare permite utilizatorilor să urmărească imaginile afișate pe ecran din aproape orice unghi. Cu un ecran Full HD de 1920 x 1080p, monitorul suportă cea mai mare rezoluție HD pentru o calitate superioară a imaginilor.

Monitorul Philips Brilliance 275C5QHAW va fi disponibil în Europa începând din această lună.

monitor-philips-moda-2-stilat-stilat-mmd-6

Specificaţii tehnice – Philips Brilliance 275C5QHAW display

LCD panel type, size AH-IPS LCD, 27 inch / 68.6 cm
Backlighting technology W-LED
Optimum resolution 1920 x 1080 @ 60 Hz
Viewing angle 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Brightness 250 cd/m²
Display colors 16.7 m
Connectivity Signal input: VGA (analog), HDMI x 2, MHL-HDMI (digital, HDCP)

Sync input: Separate Sync, Sync on Green

Audio (in/out): headphone out, PC audio-in

Audio Built-in speakers: 7 Watt x 2 Bluetooth speakers
Stand Tilt: -5/+20°
Sustainability Environmental and energy: EnergyStar 6.0, EPEAT

Silver, RoHS, Lead-free, Mercury Free

Recyclable packaging material: 100%

Compliance and standards Regulatory Approvals: BSMI, CCC, CE Mark, cETLus, FCC Class B, GOST, SASO, SEMKO, TCO 6.0, TUV/ISO9241-307, WEEE
Cabinet Front bezel, rear cover, foot: white

Finish: glossy

 

 

Despre MMD:

MMD este o companie detinuţă de TPV, înfiinţată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie şi comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calităţile brandului Philips cu expertiza în producţia display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă şi eficientă pentru a lansa produse inovative pe piaţă. MMD conduce piețele din Europa de Vest, Orientul Mijlociu și Africa de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin reţeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toţi marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design şi dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan.