Design impresionant şi tehnologii de ultimă oră pentru noul Volkswagen Tiguan

academia barbatilor

, Auto

Se spune că odată ce ai devenit posesorul unul Volkswagen, nu vei mai aprecia altă marcă de maşină. Veşti bune pentru fani: noul Volkswagen Tiguan a ajuns la distribuitorii Volkswagen din România în aceste zile.

Noul Volkswagen Tiguan este primul SUV care se bazează pe MQB(Modular Transverse Matrix), platforma Volkswagen care reprezintă un punct de referinţă în designul şi producţia automobilelor cu motor amplasat transversal.

Una dintre caracteristicile platformei MQB este poziţia uniformă de montare a tuturor motoarelor şi montarea în poziţie identică a tuturor conceptelor de propulsie alternativă – de la gaz natural şi versiuni hibride, până la propulsie 100% electrică.

 

Noul Volkswagen Tiguan

Noul Volkswagen Tiguan

Design premiat, tehnologii deschizătoare de drumuri

Noul Tiguan a câştigat deja numeroase premii, atât în presa de specialitate (Auto Seitung – Auto Trophpy 2015, Auto Bild – All-wheel Car of the Year 2016, la categoriile off road şi SUV cu preţul sub 30.000 euro), cât şi la târguri internaţionale – Maşina anului 2016 la iF Design Award, unul dintre cele mai importante premii din lume în materie de design.

Este dovedit: cea mai recentă versiune a SUV-ului impresionează prin design-ul modern, confort şi conectivitate. Da, am spus conectivitate. Odată cu această lansare, Volkswagen anunţă colaborarea cu Vodafone România, pentru soluţii de conectivitate în automobile.

Noul Volkswagen Tiguan

Noul Volkswagen Tiguan

Astfel,  noul Tiguan vine cu Internet gratuit, timp de un an, în reţeaua Supernet 4G – certificată doi ani la rând pentru cele mai bune rezultate de voce şi date din România – pentru toate automobilele Volkswagen care au în dotare App-Connect sau Car-Net.

CAR-NET constă în diferite pachete de servicii care asigură o mai bună informare a şoferilor înainte de a porni la drum și în timp ce sunt pe șosea, cum ar fi meteo, starea drumurilor sau știri, iar App- Connect le permite să îşi sincronizeze aplicaţiile de pe smartphone cu sistemul infotainment al maşinii, apoi să opereze aplicații aprobate de la ecranul tactil al autovehiculului.
Sistemul este compatibil cu orice tip de smartphone prin platformele Android Auto, Apple Car şi Mirrorlink.