Noutăţi în relaţia Irina Shayk – Cristiano Ronaldo

academia barbatilor

, Sport

Irina Shayk (uneori Irina Sheik,născută Irina Valerievna Șaihlislamova (rusă Ирина Валерьевна Шайхлисламова) pe 6 ianuarie 1986 în Emanjelinsk, Rusia) este un  fotomodel din Rusia, cunoscută pentru aparițiile din 2007 și 2010 în Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Însă a devenit şi mai populară în lumea bărbaţilor şi a sportului în general, după ce a devenit iubita oficială a cunoscutului jucător de fotbal Cristiano Ronaldo, în prezent jucătorul clubului Real Madrid.

Cu toate acestea, pe internet circula ideea că de săptămâni bune “bomba rusă” şi  Cristiano Ronaldo, nu şi-au mai făcut apariţia împreuna în public, relansând zvonul despărţirii celor doua vedete.

Însa, Irina Shayk a infirmat zvonurile, precizând că actualmente se pregăteşte de căsătorie. “M-a cerut în căsătorie şi am acceptat, întrucât îmi doresc să-i fiu alături pentru totdeauna”, a mărturisit fotomodelul prietenilor.

Cât depre oficializarea relaţiei cu fotbalistul , ea va fi făcută în Portugalia, în vara acestui an, posibil după sfârşitul Campionatului European 2012.