Obiectele lui Hugh Hefner sunt scoase la licitație

Academia Barbatilor

Hugh Hefner a devenit unul dintre cei mai mari vizionari ai lumii moderne, odată cu fondarea revistei Playboy, în anul 1953. Apoi, el a ajuns un adevărat mogul și un simbol al culturii pop. Probabil nu a existat persoană care să-și trăiască viața mai bine ca Hefner, iar la moartea lui, survenită anul trecut, nu puțini au fost cei care au spus că Hef „s-a dus într-o lume mai proastă”.

Hefner a lăsat în urmă nu doar un adevărat imperiu ci și o serie de obiecte care i-au întregit imaginea și i-au sporit celebritatea. Printre acestea, faimoasele pijamale în care se îmbrăca (aproape) non-stop. Multe dintre acestea sunt scoase acum la licitație publică, fanii tăticului „iepurașilor” putând să le achiziționeze la acțiunea ce va avea loc în data de 30 noiembrie, la casa de licitații Julien’s, din Los Angeles.

Ce obiecte care au aparținut lui Hef poți să licitezi

Dacă te numeri printre aceștia, vei avea ocazia să achiziționezi unul (sau mai multe) dintre obiectele care au aparținut legendarului Hugh Hefner. Printre ele se numără o colecție de reviste Playboy, în valoare de 40.000 $, un set de 48 de printuri fotografice argintate, realizate de diverși fotografi celebri, un tonomat Wurlitzer, model 1946, care conține 24 de înregistrări originale ale unor artiști ca Frank Sinatra, Harry James, Lena Horne etc, patru volume Biblia Sacra, de Salvador Dali (estimate la o valoare de 8-10.000 $), un joc Monopoly customizat, care include un Hef ce fumează pipă și un „iepuraș”, alături de mansionul Playboy, copia personală a primului număr Playboy, cu Marylin Monroe pe copertă (estimată la 5000 $), alături de prima ediție a cărții The Great Gatsby, de F. Scott Fitzgerald (estimată la 4000 $), butoanele personalizate Playboy, șapca albă, de căpitan de vas, precum și alte obiecte personale.

monopoly hefner

Poate cea mai interesantă piesă este, însă, pijamaua de mătase vișinie, în care Hefner se afișa deseori în public. Și care este estimată la un preț de pornire de 2000 $. Nu înțelegem întru totul motivul pentru care se organizează această licitație, mult mai interesant (și mai frumos) pentru a păstra memoria lui Hef fiind ideea de a deschide un muzeu care să-l reprezinte pe fondatorul Playboy, dar căile afacerilor americane sunt deseori încurcate. Prin urmare ne pregătim să aflăm cu interes care a fost cea mai scumpă piesă achiziționată la licitația de la sfârșitul lunii noiembrie, și de către cine.

Citește și cum să obții cele mai reușite ținute cu mocasini