OnePlus 7 Pro sau eleganța întruchipată

Academia Barbatilor

Cu un sistem ce dispune de 3 camere foto și cu un display extrem de fin, noul OnePlus 7 Pro e un smartphone perfect pentru cei care s-au săturat de supremația Samsung – Huawei pe segmentul Android, etalând o eleganță ireproșabilă. Cu alte cuvinte, OnePlus 7 Pro e un smartphone care merită un plus de atenție.

Un display cu o rată de refresh de 90 Hz

Caracteristicile lui OnePlus 7 Pro includ în primul rând display-ul OLED, de 6,67 inci, cu rezoluție QHD+ și cu o incredibilă densitate de pixeli, de 516 PPI care îi lasă pe concurenți cu mult în urmă, grație unei rate unice de refresh de 90 Hz. Telefonul livrează imagini fantastice, cu detalii garantat mai luminoase și cu nivele de negru foarte adânci. Acest model OnePlus dispune, de asemenea, și de tehnologia HDR10+ Dynamic Immersion, care oferă un contrast puternic și detalii extrem de clare.

oneplus 7 pro

Sistemul camerelor foto/video este, la rândul său, remarcabil. Cu o apertură largă, f/1.6, camera principală, de 48 MP, cu care vine OnePlus 7 Pro, este o adevărată minunăție. Aceasta dispune de tehnologii precum UltraShot și de stabilizare optică duală. Unghiul larg al lentilelor are nevoie de unele optimizări, la cele 117 grade, dar probabil că în viitorul apropiat această problemă se va rezolva. Claritatea, luminozitatea și detaliile nu au, însă, de suferit la fotografiile realizate cu acest smartphone. Camera foto are un zoom optic de 3x și un zoom digital de 10x.

oneplus 7 pro

Telefonul poate filma clipuri 4K, la 30 fps sau 60 fps, clipuri 1080p la 30 sau 60 fps și clipuri slow motion de 1080p la 240fps, 720p la 480fps. Calitatea video e excelentă și chiar dacă filmele nu sunt la fel de luminoase precum cele realizate cu un iPhone XS sau de un Galaxy S10, sunt bune pentru orice fel de scenariu. Din păcate, unghiul larg al camerei nu poate fi utilizat și la filmări.

Încărcare mult mai rapidă

Unul dintre cele mai interesante lucruri legate de 7 Pro este sistemul de încărcare Warp Charge 30. Tehnologia garantează încărcări mai bune și mai rapide. Ai nevoie de numai 20 de minute pentru a avea complet încărcată bateria de 4000 mAh. Menținând display-ul cu rata de refresh la 90 Hz și pe opțiunea QHD+, telefonul „rezistă” circa 4-5 ore. Dacă treci la o rată de refresh de 60 Hz, durata de folosire se prelungește considerabil, undeva în jurul a 9 ore. Cu o rezoluție full HD și o rată de refresh de 90 Hz, ai parte de circa 7 ore.

oneplus 7 pro

La interior, OnePlus 7 Pro dispune de un procesor Qualcomm 855 Snapdragon, care se concentrează pe integrarea inteligenței artificiale. Sunt nu mai puțin de 12 GB de RAM, care produc, evident, performanțe de top. Smartphone-ul vine cu un spațiu de stocare de 256 GB, iar toate aceste informații ne spun că, deși OnePlus nu e Samsung, Huawei sau Apple, dispune de look-ul, performanțele și puterea pe care acestea le dezvoltă. La un preț mult mai accesibil.

Citește și: Tesla Model P, un smartphone-concept de excepție