Pantaloni în tendințe în 2015. Ce blugi se poartă?

academia barbatilor

Deja ai câteva perechi de blugi în garderobă. De fapt, probabil câteva perechi așteaptă pe mochetă să fie duse la curățătorie. E bine să știi că, de fapt, anul acesta a venit cu o schimbare în stilurile disponibile de blugi pentru bărbați.

Astfel, vorbim despre o înclinație către denimul de calitate. Așadar, acesta este cel mai bun moment să trecem în revistă cele mai țări modele de blugi, ce nuanțe se poartă anul acesta și care e croială potrivită.

Blugi pre-spălați

Într-o lume ideală, ți-ai rupe / tăia singur blugii (sau ai plăți pe cineva să facă acest lucru) și ai obține cute autentice, rupturi sau modele aparte. În realitate e mai ușor să îți cumperi direct o pereche de blugi rupți sau cu alte materiale adăugate, ce te fac să pari dintr-o zonă industrială. Dar asta e moda, blugii pre-spălați se poartă și în 2015; merg bine alături de un tricou alb și un pulover în culori neutre sau un sacou și o cămașă casual.

blugi-tendinte-2015-pantaloni-barbati-3

Denim negru

Fără doar și poate denimul negru e tendința anului 2015. Textura sa monocromă îți conferă lejeritate atunci când vrei să asortezi hainele, iar denimul negru merge cel mai bine pe pantaloni skinny.

Practic acești pantaloni te duc cu mintea la stilul indie, transpus în modă urbană. În acest an fac concurență puternică blugilor slim fit bleumarin. Pantalonii skinny din denim negru au conținut ridicat de elastan și n-ar trebui să își pierda niciodată formă sau croială. Pentru un look total indie, optează pentru o jachetă din denim negru, cămașa în carouri și un tricou alb. Dacă totuși vrei să fii mai rafinat, alege o pereche de pantaloni din denim negru, o cămașa albă, un sacou din piele și mocasini negri sau cizme Chelsea pentru un look smart-casual.

blugi-tendinte-2015-pantaloni-barbati-2

Croieli relaxate

Putem să uităm de blugii skinny și să mergem mai departe? Probabil că nu. Dar sunt bărbați care nu preferă această croială și aleg liniile clasice, croielile relaxate. Numeroase branduri de haine pentru bărbați mizează pe blugii clasici, că parte din garderobă urbană pentru toamna anului 2015.

Atenție, însă: blugii foarte relaxați pot fi o alegere neinspirată dacă nu investești în perechea potrivită. Că să fie o alegere sigură, simplifica lucrurile și adopta doar elemente de bază pentru garderobă ta. Rulează puțin blugii la bază și asortează-i cu un tricou alb, teniși și o cămașa descheiată pentru un look casual de vară. La toamnă poartă-i cu un tricou Polo cu mâneci lungi și un pardesiu.

Sursa: don-men.com