Pantalonii scurţi pentru bărbaţi în câteva combinaţii simple

academia barbatilor

Deşi nu purtăm pantalonii scurţi în fiecare zi, odată ce termometrul “se încăpăţânează” să arate vara temperaturi de peste 25 de grade Celsius, suntem nevoiţi să purtăm astfel de obiecte vestimentare.

Nu putem să spunem că orice bărbat arată foarte ok atunci când îmbracă pantaloni scurţi, însă adoptând perechea care i se potriveşte cel mai bine, în combinaţii avantajoase, lucrurile se vor schimba în mod esenţial.

Este general cunoscut faptul că pentru cei care au gambele şi coapsele subţiri este recomandabil să poarte o pereche de pantaloni scurţi  care se termină undeva în zona genunchiului, şi nu foarte largi; în timp ce pentru persoanele puţin mai ponderale nu se recomandă perechile strâmte.

În ceea ce priveşte alegerea unor pantaloni scurţi potriviţi, vă recomandăm perechile simple, pe care să le puteţi asorta cu diferite obiecte vestimentare gen tricouri polo, tricouri casual, cămăşi lejere cu mâneca scurtă, asortând-le cât mai plăcut din punct de vedere cromatic.

Puteţi îmbrăca pantalonii scurţi în diverse combinaţii, fie că este vorba de o plimbare prin parc (cu iubita), o ieşire în oraş la cumpărături sau la piaţă, ori chiar la o terasă cu prietenii, la piscină, la pescuit sau în drumeţi (pentru împătimiţii muntelui).

Sursa foto: thestyleblogger.com