Pantofi de ceremonie lucraţi manual d’Alexandru

academia barbatilor

Recepţii, evenimente de gală, cocktailuri, aniversări, nunta ta sau a unor prieteni dragi, pentru oricare dintre aceste ocazii vei avea nevoie de o pereche de pantofi eleganţi. Atunci când porţi costum de seară sau smoking, pantofii de ceremonie sunt un must-have.

Dacă ai nevoie de o recomandare, te încurajăm să optezi pentru o pereche deosebită, lucrată manual, d’Alexandru. Croiţi pe măsurile tale, dintr-o piele naturală cu proprietăţi remarcabile şi personalizaţi pâna la cele mai mici detalii, pantofii de ceremonie d’Alexandru îţi garantează confort şi o apariţie aleasă.

Cu un model clasic de pantofi, lucraţi manual din piele naturală neagră, lacuită, nu vei da greş la niciun eveniment formal. Bărbatul care ajunge în atelierul d’Alexandru va remarca negreşit detaliile care transformă pantofii made-to-measure în simbolul eleganţei atemporale şi al luxului discret: finsajele impecabile, talpa din piele naturală şi tocul din straturi de piele. Forma calapodului, acurateţea modelului şi calitatea materialelor folosite fac diferenţa!

pantofi de ceremonie, pantofi lucrati manual, d'Alexandru, pantofi made to measure, pantofi de gala

d’Alexandru – Made to Measure | Manufacturat in București cu profesionalism, maiestrie si dragoste de frumos
www.d-alexandru.com

Un stil neconformist, curajos şi sofisticat va aprecia pantofii bărbăteşti de lux lucraţi manual d’Alexandru, în ediţie limitată, realizaţi din piele specială de ponei ştampată crocodil. Pantofii prezintă o singură cusătură la spate, semn că sunt executaţi manual dintr-o singură foaie de piele.

Pantofii d’Alexandru sunt o investiţie inteligentă ce completează admirabil garderoba gentlemanului modern, atent la detalii şi fin cunoscător al elementelor ce conferă valoare unor piese emblematice.

pantofi de ceremonie, pantofi lucrati manual, d'Alexandru, pantofi made to measure, pantofi de gala

Dacă simţi că a venit momentul să porţi o pereche de pantofi made-to-measure la următorul eveniment elegant, stabilește o programare în showroom-ul d’Alexandru | Made to measure. Descoperă universul pantofilor de ceremonie lucraţi manual la comandă. Merită experienţa!

Date de contact:

Mihaela Mihalache – Brand Manager – d’Alexandru