Papucii cu talpă de plută sunt perfecți pentru vară

Academia Barbatilor

Dacă te gândești cum să combați căldura, noi te învățăm cum s-o scoți de tot din ecuație. Ca să te scutim de a cerceta toate materialele posibile folosite la fabricarea încălțămintei, trebuie să știi că cea mai sigură soluție este să-ți scoți, pur și simplu, picioarele la aer. Vezi în continuare de ce ne plac papucii bărbătești cu talpă de plută și cum poți să-i porți cu stil.

Birkenstock, sandalele de vară pline de stil

 

Birkenstock

Sursă foto: caliroots.com

Papucii din piele autentică impecabilă

Cei de la Birkenstock sunt cunoscuți printre altele pentru felul cât mai simplu în care lucrează cu pielea, lucru pe care îl poți vedea cu ochiul liber.

Pielea are un aspect organic, iar cutele și patina dobândită în urma purtărilor nu ar trebui decât să te facă și mai mândri de ei. Ca orice lemn bun, pielea cu patină are mai multe de zis decât cea tratată, pe care nici timpul nu vrea să-și lase amprenta.

saldale barbatesti

Dacă ești un tip curajos, alege o pereche de papuci colorați.
Sursa: Pinterest

Au talpă ortopedică

 

Birkenstock

Sursă foto: caliroots.com

 

Niciodată nu a fost mai ușor să îmbini utilul cu plăcutul. Talpa este ortopedică, ceea ce te va ajuta să calci perfect. În plus, materialul de bază este pluta, sinonimul unui material ușor și flexibil, care absoarbe șocurile și oferă o durabilitate sporită.

Cataramele oferă suportul necesar piciorului

 

Birkenstock

Sursă foto: caliroots.com

 

Cataramele au adus pantofii Birkenstock pe hartă nu doar datorită design-ului pe care îl întregesc, ci și datorită suportului pe care îl oferă piciorului. În alte cuvinte, piciorul are parte de o stabilitate crescută, necesară confortului tău.

Totodată, cataramele îți oferă posibilitatea să ajustezi foarte ușor lățimea de care ai nevoi, făcând din Birkenstock niște încălțări foarte practice.

Îi poți purta oricând în timpul liber

Bărbat încălțat cu Birkenstock

Sursă foto: Pinterest.com

papuci barbatești

Sursa: Pinterest

Poartă-i în weekend, în vacanțe, ori în timpul liber în general. Nu îi recomandăm însă la birou, acolo ai nevoie de o încălțăminte mai ”serioasă”.

men slippers

Sursa: Pinterest

Poartă-i atât cu pantaloni scurți, cât și cu pantaloni lungi, la care ai grijă să lași glezna la vedere. Prin asta ne referim atât la chino, cât și la blugi, ori orice altă pereche de pantaloni din bumbac.

 

În partea de sus poți uita de reguli. Poți purta atât o cămașă cu mânecă scurtă, cât și un sacou casual. Experimentează și află singur ce ți se potrivește cel mai bine.